Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MUSTAFA DEMİR TERME´DE

MUSTAFA DEMİR TERME´DE

Ak Parti Samsun Büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Demir´in proje tanıtım toplantısı, 22 Mart Cuma günü Terme Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda düzenlendi.

Ak Parti Samsun Büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Demir´in proje tanıtım toplantısı, 22 Mart Cuma günü Terme Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda düzenlendi.
Toplantıya, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti Terme Belediye Başkan Adayı Av. Ali Kılıç, Ak Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel, Ak Parti Kadın ve Gençlik kolları başkan ve üyeleri ile partililer katıldı.

60 YILLIK TERME´Yİ PAFTAYA ALIP GELİŞTİRECEĞİZ
31 Ocak´ta Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın yayınlamış olduğu manifestoya göre 11 başlık altında projelerini hazırladıklarını ifade eden Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Demir, ?İnşallah 60 yıllık Termeyi paftaya alıp geliştireceğiz. Bu paftalar hiçbir kişiye ya da gruba çıkar amaçlı verilmeyecek. Planları tüm muhtarlıklarda yayınlayacağız. Yani şeffaf olacağız? dedi.

BU DÖNEM BİZİM İÇİN HIZLICA AYAĞA KALKMA ZAMANIDIR
Ak Parti Terme İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Ali Kılıç, ?Bu dönem bizim için hızlıca ayağa kalkma zamanıdır. Bu noktada Mustafa Demir Bey, bizim için hem de Samsun için bir şans. Çünkü kendisi 3 dönem vekillik ve bakanlık tecrübesi olan ağabeyimiz.1 Nisan´dan sonra Terme´ye hizmet vermek, tüm STK´larla birlikte hareket ederek Terme´yi uçurmak istiyoruz. Terme´nin büyük sorunu işsizlik. Yatırım yapılması için Terme´yi daha cazip hale getirmek, yatırımları zorlaştırmamak kolaylaştırmak ve büyükşehir belediyesi ile koordineli çalışmayı hedefliyoruz. Bu konuda elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. İstihdam konusunda belediye önemli sac ayaklarından biri. Bu noktada tüm STK´ları, iş adamlarını da destek vermeye çağırıyoruz. Terme´de kazanılan paranın Terme´de dönmesi gerek. Ortada bir cenaze varsa hep birlikte kaldırmalıyız. Yeter ki inanalım ve güvenelim.? dedi.

BU BAYRAĞI 31 MART´ TA TESLİM EDİYORUM
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ?Sayın bakanımız bize Ankara´ya gittiğimizde çok yardımcı oldu. Bakanlıklara randevu alınıp gidilirken sayın bakanımızın yanına gitmişken uğrayalım diyerek rahatça görüşebiliyorduk. Kendisine bize yardımları sebebiyle teşekkür ediyorum.
Onurla gururla taşıdığım bu bayrağı 31 Mart´ ta teslim ediyorum. Bu yolda hep beraber yürüyoruz ve görevimiz bitmiyor. Biz bayrağı teslim edeceğiz ancak bizden Termemiz, başkanımız, bakanımız nerede, ne zaman, nasıl görev verirse her şeyi yapmaya hazırız? dedi. Hbr: Nazan ŞENTEPE İŞLER