Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MUSTAFA BAŞ, BAŞHAKEM TEMSİLCİSİ

MUSTAFA BAŞ, BAŞHAKEM TEMSİLCİSİ

Terme Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Baş, 11-13 Haziran tarihlerinde Beyzbol 16 yaş grubu uluslararası Ankara Yenidoğan Hasan Doğan Tesislerinde yapılan müsabakalarda başhakem temsilcisi olarak görevlen

    Terme Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Baş, 11-13 Haziran tarihlerinde Beyzbol 16 yaş grubu uluslararası Ankara Yenidoğan Hasan Doğan Tesislerinde yapılan müsabakalarda başhakem temsilcisi olarak görevlendirildi.
    Mustafa Baş, “13-16 yaş Beyzbol Türkiye şampiyonası Merkez Hakem Kurulu Başkanı olarak aradığımız toplam 23 hakemin idaresi sorunsuz ve itirazsız olarak sonuçlandı. Çarşamba 1. Ankara 2. Bursa Gözde 3. Nizip 4. oldu. Milli sporcular seçildi. Temmuz ayında Polonya’da yapılacak müsabakaya Merkez Hakem Kurulumuz başkanlığında hakemlerimizle katılmaya gözlemciler karar verdi. Avrupa yolu bizlere de göründü. 
Milli Takıma Polanya’da başarılar diliyoruz.  + 16 Beyzbol 16,17,18 Haziran’da. Softbol, haziran sonu ve temmuz başında Softboll’a hakem olarak çağrıldık. Bunu da başaracağız İnşallah.” sözleriyle süreç hakkında bilgi verdi.