Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MUTLU, PROJELERiNi TANITTI

MUTLU, PROJELERiNi TANITTI

Terme Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirmeyi planladığı projelerini duyuran CHP Terme Belediye Başkan Adayı Dr. Salih Bora Mutlu, ?CHP ile Terme`nin yarını, bugününden güzel olacak?dedi.

CHP Terme Belediye Başkan Adayı Dr. Salih Bora Mutlu, Terme Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı.

Eski Otogar mevkiinde, proje tanıtımı amaçlı düzenlenen basın açıklamasına, partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Geniş katılımın olduğu gözlenen basın açıklaması adeta miting havasında geçti.
Öncelikle vatandaşlara projelerini duyuran Mutlu, “Bu seçimlerde artık OMV de taraf. Ruhsat alabilmek için bu seçimleri almak zorunda.”dedi.

“Terme`nin nasıl yönetilmesi gerektiğini vizyonumuzla, ön görümüzle ve projelerimizle göstereceğiz.”diyen Mutlu “Umarım yarınlarımız bugünlerimizden daha güzel olacak. Ama boş durarak değil. Bizler geleceğin Terme`sini inşa etmek için bu projelerimizi gerçekleştirdik. Her şey hayal ile başlar. Bizler de hayallerin gerçekleşmesi için yaptığımız bu projeleri sizlere sunuyoruz.”dedi.
Açılamanın ardından vatandaşlara, çevre, sağlık, ulaşımla ilgili projelerin tanıtıldığı broşürler dağıtıldı.