Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

MUTLU’DAN GÖNÜLLÜLÜK VE AİLE KONULU SEMİNER

MUTLU’DAN GÖNÜLLÜLÜK VE AİLE KONULU SEMİNER

İHH Terme bürosunda, Aile Danışmanı Sosyolog Halise Mutlu tarafından gönüllülük ve aile konulu seminer düzenlendi.

    İHH gönüllülük esası ile farkındalık oluşturmaya çalışan Terme temsilciliğinin bayanları, Aile Danışmanı Sosyolog Halise Mutlu tarafından verilen eğitimine katıldılar. 
    İHH’nın Termedeki bürosunda gerçekleşen eğitim, gönüllülük ve aile konuluydu. 
    Aile Danışmanı Halise Mutlu 'Gönüllülük esası ile yaptığınız  bu iş toplumumuzun yitirilen değerlerini tekrar kazanması için çok önemlidir. Yaptığınız işin yanı sıra her biriniz evinize giderek eşinizin gözlerine 20 saniye bakınız, hayatınızda çok şeyin değiştiğini göreceksiniz. Bu değişim burada yaptığınız iş ile de buluşunca kendinizi muhteşem hissedeceksiniz.' dedi. 
    Mutlu, aile kavramı üzerine karşılaştığı vakalardan örnekler de vererek toplum olarak sevgiye ne kadar ihtiyacımız olduğunu dile getirdi.      
    İHH kadın kolları başkanı Atiye Kavas ise “Gönüllülük esası ile çok işler yapıyoruz elimizden geldiği kadar da yapmaya devam edeceğiz.” diyerek bunun gibi eğitimleri  önemsediklerini söyledi.
    Bu tür eğitimlerin, yaptıkları işlerde gerek eksik noktaları görme gerekse motivasyonu artırarak yeni fikirlerle yeni projelere başlamaya katkı sağladığını belirten Mutlu “Samsun İHH kadın kollarına, organizasyonu hazırlama konusunda yardımcı oldukları ve katılımlarıyla bize destek oldukları için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.