Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

NAZAR BEBE AÇILDI

NAZAR BEBE AÇILDI

Terme iş hayatına bir iş yeri daha eklendi: Nazar Bebe.


İlçemizin pazarcı esnaflarından Adem Ergen ve eşi Meryem Ergen, seyyar ticaretlerine sabit işyerini de eklediler ve 28 Mayıs Pazartesi günü yapılan açılışla Nazar Bebe´yi Termelilerin hizmetine sundular.
Bebek ve çocuk giyimi üzerine hizmet verecek olan Nazar Bebe Hamdi İmzalı Sokakta faaliyet gösterecek. İşyerinin açılışına komşu ve diğer esnafların yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı. Açılış öncesi dua yapan Hz. Hamza Camisi imamı Ahmet Albayrak, bu yeni işyerinin Termeliler ve iş yeri sahiplerine hayırlı olmasını diledi. Açılışı yapan Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi de, ?İlçemizde yeni bir iş yerinin açılmış olması bizleri mutlu etmiştir. Bebek ve çocuk giyimi üzerine hizmet verecek olan bu işyerinin Termelilere ve Adem Ergen kardeşimize hayırlı olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum? dedi.
Belediye Başkanı Şenol Kul, beraberinde Samsun Milletvekili ve milletvekili adayı Fuat Köktaş olduğu halde daha sonra Nazar bebe´ye uğrayarak, seçim çalışmaları dolayısıyla açılışa katılamadığını ifade etti ve Nazar Bebe´nin ilçemize ve sahiplerine hayırlı olması dileğinde bulundu.