Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

NAZMİ KILIÇ İLKSAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

NAZMİ KILIÇ İLKSAN SEÇİM  ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

3 Nisan 2021 Cumartesi günü yapılacak 9. Dönem İlksan İlçe seçimleri için tekrar aday olan 8. Dönem İlksan İl Delegesi Nazmi KILIÇ seçim çalışmalarına başladı.

    3 Nisan 2021 Cumartesi günü yapılacak 9. Dönem İlksan İlçe seçimleri için tekrar aday olan 8. Dönem İlksan İl Delegesi Nazmi KILIÇ seçim çalışmalarına başladı.    
    Nazmi KILIÇ, pandemi şartları sebebiyle gerekli tedbirler kapsamında seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. KILIÇ yaptığı açıklamada çalışmalarını ve hedefini şöyle özetledi.    
    “ 1943     yılında TBMM de 4357 sayılı yasa ile kurulan İlksan 1992 yılına kadar sürdürdü. 1992 yılında ise yönetimi kayyum devraldı. 1996 yılında yüklü bir miktar zararla delegeler devralarak yönetmeye başladı. Borçlarını ödeyip mali yapısını iyileştirdikten sonra ise sonra 2008 yılından sonra tamamen düzlüğe çıktı.         
    2016 yılında kasasında 1 milyar bulunan İlksan bu gün 2,1 milyara çıkarma başarısını göstermiştir. 2.5 milyar gayrimenkulü elinde bulunduran İlksan toplamda 4.6 milyarlık bir servete sahiptir. Bu servet sebebiyle şimşekleri üstüne çeken parlayan bir yıldız gibidir. Her kuruşunda üyesinin alın teri ve emeği olan İlksan karşılıksız en fazla yardım yapan sandık olma özelliğini taşımaktadır.    İlksanı eksilerden ve borç batağından bu günlere getiren 6 sı bakanlık bürokratı, 4 tanesi delege olan yönetim başarılı çalışmalara imza atmıştır. Bu başarıları görmezden gelerek karalama kampanyalarını boşa çıkarmak adına İlksanı anlatma sorumluluğumuzu yerine getirme çabası içindeyiz.    
    287000 üyeye sahip İlksan hiç kimsenin babasının çiftliği değildir. İlksan üyesine aittir. Her kuruşunda İlksan üyesinin alın teri, emeği ve hakkı vardır. Zor şartlarda kazanılan bir kuruşun dahi anlamı büyüktür. Bu yüzden İlksan üyesi daha güzelini hak ediyor ve layıktır.  Üyelerin iradesiyle bu güne kadar tek kuruşunun heba olmasına fırsat vermediğimiz gibi bundan sonrada fırsat verilmeyecektir. Maceraya atılacak bir liramiz dahi yoktur.     
    İlksan yaptığı karşılıklı ve özellikle karşılıksız yardımlarla üyesinin güven kapısıdır. Bundan sonraki atılımları ve çalışmalarıyla üyesine daha iyi hizmetler verme sürecine girilmiştir. Bu ahengin bozulmaması adına üyelerimizin desteğine talibiz. Gayret bizden, destek üyelerimizden, takdir Allahtandır.”Aynı zamanda gazetemiz yazarı olan Nazmi KILIÇ a Bilgi Gazetesi ailesi olarak başarılar dileriz. Hbr: Berkan KARAPIÇAK