Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

NAZMİ KILIÇ YENİDEN ADAY

NAZMİ KILIÇ YENİDEN ADAY

İlksan Terme ve Samsun İl Temsilcisi Nazmi KILIÇ, 03.04.2021 Cumartesi günü İlksan  Terme  İlçe Temsilciliği için yapılacak seçimde aday olduğunu açıkladı.

İlksan Terme ve Samsun İl Temsilcisi Nazmi KILIÇ, 03.04.2021 Cumartesi günü İlksan  Terme  İlçe Temsilciliği için yapılacak seçimde aday olduğunu açıkladı.
Üyelerinin teveccühü ile 8. dönem İlksan Terme İlçe ve Samsun İl Delegesi olarak görev yapan, yapmış olduğu görev ve sorumluluğunun şuurunda olduğunu, üyeler arasında ayrım yapmaksızın herkese eşit ve adil olduğunu, bu ilke içerçevesinde hareket ettiğini, sadece ilde değil, kendisine ulaşan bütün üyelere hizmet ettiğini belirten Nazmi KILIÇ yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“İlksan; 1943 yılında 4357 sayılı kanunla kurulmuş İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığıdır. İlksanın mazisine bir göz attığımızda iyi yönetildiği yıllarda güzel hizmetleri olmuştur. İyi idare edilemediği dönemde ise kayyum eline düşmüş ve üyelerini üzmüştür.
1996 yılında seçilmiş delegelerin İlksanı kayyumdan devralarak yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur.1996 yılında emekli olan bir üyesine 1 maaş tutarında emekli ikramiyesini 6 ayda ancak verebilen kurum, bugün 10 maaş tutarında emeklilik ikramiyesini 3 günde verebilir hale gelmiştir. Bu gün 2 milyar TL nakit parasıyla göz kamaştırmakta ve yıldızı parlamaktadır. İlksanın ayrıca bir gayrimenkul zengini haline geldiğini unutmamak gerekir. 
İkraz hizmetleri rağbet görmekte, piyasa şartları çerçevesinde üyenin taleplerini karşılamaktadır. Bu hizmetin yanı sıra evlilik, doğum, ölüm durumlarında üyelerine karşılıksız yardımda bulunmaktadır. 17-18 Şubat tarihinde yapılan çalıştayda önümüzdeki günlerde kanser hastası olan üyelerine nakit para desteği uygulamasının başlaması kararı alınmıştır. Bu durum liyakatli yöneticiler elinde İlksanın ayağa kalktığını göstermektedir.
 Üyelerimizin teveccühü ile 8. dönem İlksan Terme İlçe ve Samsun İl delegesi olarak görev yaptım. Bu dönemlerde üyelerimizin haklarının geliştirilmesi ve daha verimli bir yapının oluşması için çaba gösterdim. Yazdığım makale ve yazılarda İlksanın neden yaşatılması gerektiğini üyelerime anlatmaya çalıştım. İlksanın hizmetlerini tanıtmaya ve İlksana neden sahip çıkmamız gerektiğini anlatmaya çalıştım. İlçemde ve İlimde bulunan İksan üyelerinin soruları ve sorunları ile hiçbir ayrım gözetmeksizin yakından ilgilendim ve çözüm üretmeye çalıştım. 
Önümüzdeki   süreçte de bilgi, birikim ve enerjimi İlksanın daha da büyümesi, üyelerine sağladığı imkanların genişletilmesi, liyakatli kadroların yönetime gelmeye devam etmesi için sorumluluk üstlenerek İlksan İlçe Temsilciliğine aday oldum. Siz değerli üyelerimizin 3 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan seçime katılarak desteklerinizi bekliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”