Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

"NE OLURSA OLSUN MÜCADELE EDECEĞİZ"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Terme'de çeşitli programlar gerçekleştirdi.

    AK Parti ilçe binasında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Yılmaz, ilçe başkanı M. Osman Ertan'dan parti çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra, Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret eden Yılmaz, istişarelerde bulundu. Esnaf ve halk buluşmalarında vatandaşlarla hasbihal eden Yılmaz, Terme Kaymakamı Metin Maytalman'ı makamında ziyaret etti.
    Açıklamalarda bulunan Yılmaz, 2023 hedeflerine giden yolda herkese büyük görevler düştüğünü, ülkenin üzerinde karabulutlar estirmek isteyenlere asla fırsat verilmeyeceğini söyledi.
    Türkiye'nin çok büyük mücadeleler verdiğini, bu mücadelede birlik beraber, aidiyet duygusunun en üst seviyede olması gerektiğini ifade eden Yılmaz, "Fırsatçılarla, menfaat odaklarıyla, ülkemizin önüne takoz koymak isteyenlerle ne olursa olsun mücadele edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin yaşadığı her sorunu aşmayı başardık. Bundan sonrada kararlı bir irade ile şuan yaşanan hangi sorunlar varsa mutlaka aşılacaktır. Hepimiz görüyoruz ekonomimizi sarsmak istiyorlar devletimiz oyunlarını bozuyor, üretmeyeceksiniz diyorlar ülkemiz üretimin önündeki engelleri kaldırıyor. Güçlenmemizi istemiyorlar daha da güçlenmek için tüm adımlar atılıyor. Halkımız Cumhurbaşkanımıza, AK Parti'ye gönülden bağlı ve inanıyor. Göreceğiz yine Türkiye kazanacak, halkımız kazanacak." diye konuştu.
    AK Parti teşkilatlarının ilk günkü şevk ve aşkla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Yılmaz, "Şuan durma, oyalanma vaktı değil. Dün nasıl çok çalıştıysak bugün dünden daha çok çalışarak şehirlerimize, ilçelerimize, ülkemize katkı vereceğiz." şeklide konuştu.