Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

NEVBAHAR KONUTLARI HAK SAHİPLERİ TAPULARINI ALDI

NEVBAHAR KONUTLARI HAK SAHİPLERİ  TAPULARINI ALDI

S.S Nevbahar Konut Yapı Kooperatifi tarafından 2021 yılında yapımı başlayan Nevbahar Konutlarında hak sahipleri tapularına kavuştu.

 S.S Nevbahar Konut Yapı Kooperatifi tarafından 2021 yılında yapımı başlayan Nevbahar Konutlarında hak sahipleri tapularına kavuştu.  
23 Aralık Cumartesi günü Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen tapu dağıtım ve istişare toplantısında 160 kişi ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. 
Tapu teslim töreninde açıklamada bulunan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Modern şehircilik adına yaptığımız hamleler meyvesini vermeye başladı. İlçemize daha modern konutlara kavuşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 
Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tapularını teslim alan hemşehrilerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.”dedi. 
Nevbahar Konutları proje müdürü Mustafa Kefeli’nin ev sahiplerine konutlar hakkında bilgiler vermesi ile başlayan program protokol üyelerinin  hak sahiplerine tapularının teslim etmesi ile son buldu.  
  Programa Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Alemdar, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Ali Körpe, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Refayittin Danacı, Mhp Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya, Chp Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, İyi Parti Terme İlçe Başkanı Oğuz Pamuk, Termespor Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK