Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

NİYAZİ KASAPOĞLU ANMA VE ANLAMA PROGRAMIYLA ANILACAK

NİYAZİ KASAPOĞLU ANMA VE  ANLAMA PROGRAMIYLA ANILACAK

Merhum; Hafız Niyazi KASAPOĞLU'nun vefaatinin 1. senei devriyesinde, anma ve anlama programıyla anılacak.

    Hayatını İslami hizmetlere adamış, binlerce insanın Kur’anla tanışmasına vesile olan, bölgemizin önemli, alim mütefekkir ve irşat önderlerinden Merhum; Hafız Niyazi KASAPOĞLU'nun vefaatinin 1. senei devriyesinde, anma ve anlama programıyla anılacak.
    Kurucusu olduğu Yavuz Selim Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenecek olan “Hafız Mehmet Niyazi KASAOPĞLU, Anma ve Alama Programı” Belediye Kültür Merkezinde 23 Ocak Pazar saat 19.30 yapılacak.
    İlçemizde bölgemizde mezun ettiği yurdun çeşitli yerlerinden bir çok öğrencisinin katılım sağlaması beklenen programa, Merhum Hoca Efendinin hayatını konu alacak konferansı ile Dr. İhsan ŞENOCAK konuşmacı olarak katılırken hocaefendinin öğrencilerinden Hafız; Hakan MORAL, Murat ÖLMEZ ve Mustafa ŞAKİROĞLU da Kur’an tilaveti için katılacak.
    Ayrıca programın yapılacağı 23 Ocak Pazar günü saat 13.30-15.00 saatleri arasında kabri başında da program düzenlenecek.
    Yavuz Selim Vakfı Terme Şubesi ve Anadolu Gençlik Derneği Terme Temsilciliği, “Hafız Mehmet Niyazi KASAOPĞLU, Anma ve Anlama Programı”na bay-bayan tüm halkı davet etti.