Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ODA VE BORSA PERSONELLERİ ?BEDEN DİLİ? EĞİTİMİNE KATILDI

ODA VE BORSA PERSONELLERİ  ?BEDEN DİLİ? EĞİTİMİNE KATILDI

Terme Ticaret Borsası ile Terme Ticaret ve Sanayi Odası personelleri 26 Mart 2016 Cumartesi günü North Point Otel´de Samsun Ticaret Borsası´nın organize ettiği ve İzgören Akademi eğitmenlerinden Ayşe Acun ERKULOĞLU tarafından verilen ?Beden Dili? konulu e

Terme Ticaret Borsası ile Terme Ticaret ve Sanayi Odası personelleri 26 Mart 2016 Cumartesi günü North Point Otel´de Samsun Ticaret Borsası´nın organize ettiği ve İzgören Akademi eğitmenlerinden Ayşe Acun ERKULOĞLU tarafından verilen ?Beden Dili? konulu eğitime katıldı.

Oda ve Borsaların hizmet kalitesini yükseltmeleri ve üyeleri ile daha başarılı iletişim kurabilmeleri adına, beden dilini doğru kullanmanın ve doğru yorumlayabilmenin inceliklerinin anlatıldığı eğitime Samsun İli Oda ve Borsalarından 40´ın üzerinde personel katılım gösterdi.

Üye odaklı hizmet anlayışının öne çıktığı günümüz şartlarında, hizmet alanlar ile kurum çalışanlarının daha etkin iletişim sağlayabilmeleri açısından beden dilinin önemi ve etkileri üzerine birçok interaktif uygulama yapıldı.

Söz konusu eğitime Terme Ticaret Borsası Genel Sekreteri Emre Kızıl, Tescil Memuru Ahmet Yüksel Kara, İdari Hizmetler Memuru Fatih Özden, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatma Malkoç Avcı, Ticaret Sicili Müdürü Zafer Özden, Oda Muamelat Memuru Alper Yüksel ve Proje Sorumlusu Özge Öktem katıldı.