Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ÖĞRENCİLERDEN KAYMAKAM´A ZİYARET

ÖĞRENCİLERDEN KAYMAKAM´A ZİYARET

Terme Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Konseyi ve Gençlik Kulübü öğrencileri Terme İlçe Kaymakamı Mehmet Parlak´ı makamında ziyaret etti.

7 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette, Gençlik Kulübü Başkanı Nurşen Albayrak kulüp faaliyetleri hakkında Kaymakam Parlak´a bilgi vererek yapacakları projeler hakkında fikir alış verişinde bulundu.
Başkan yardımcısı Zümrüt Şeyma Yıldırım da Terme Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin dilek temenni ve şikayetlerini Kaymakam Mehmet Parlak´a bildirdi.
Öğrenci konseyi üyesi Yavuz Kambur ise okul öğrencilerinin Terme´ye misafir olarak geldiklerini onların buradan ayrılırken Terme´yi hep güzel anılar ile anmaları için çalışmalar yaptıklarını bu anlamda Terme MYO öğrencileri fahri hemşehri olarak buradan ayrılmalarını sağlamak adına projeler üretmek için Kaymakam Parlak´dan destek istedi.
Kaymakam Mehmet Parlak, Bundan sonra daha sık görüşürsek fikir alışverişlerinde bulunacağını tüm öğrencilere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek 2. dönem Terme Meslek Yüksek Okulunu ziyaret edeceğinin sözünü verdi.