Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ÖĞRENCİLERE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

ÖĞRENCİLERE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen eğitim yardımları pandemi nedeniyle bu yıl tablet bilgisayar olarak sağlanıyor.

    TOBB'dan Terme Ticaret Borsası'na gönderilen (55 adet) ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası'na gönderilen (55 Adet) toplamda 110 adet tablet bilgisayar, Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Trabzon ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Soner Özden tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy'a teslim edildi.
    Terme Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen teslim törenine Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Trabzon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Adalı, Genel Sekreter Emre Kızıl, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Soner Özden, Muamelat Memuru Alper Yüksel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy katıldı.
    
    “HER ZAMAN EĞİTİME  DESTEKLEDİK”
    Tablet bilgisayarların Termeli öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Trabzon, TOBB ve Terme Ticaret Borsası'nın her zaman eğitime destek verdiğinin altını çizdi ve Terme'de eğitimle ilgili gerçekleştirilen çalışmalara katkı sağlamaya gayret gösterdiklerini belirterek şunları kaydetti; “Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle zor bir dönem geçiriyoruz. Bu dönemde eğitim ve öğretim hayatı da olumsuz etkilendi. Yüz yüze gerçekleştirilemeyen eğitimler uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşiyor ve bu süreçte ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerinin de aksatmadan devam edebilmeleri için TOBB ve Terme Ticaret Borsası işbirliğiyle 55 adet tablet bilgisayarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teslim ediyoruz. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimize desteklerimiz devam edecektir” dedi.

    TABLETLER ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİMİNE KATKI SAĞLAYACAK
    Başkan Özden, TOBB camiamız bugüne kadar sosyal proje kapsamında eğitime her daim en büyük desteği veren kuruluşların başında yer almıştır. Bizlerde çatı kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin de desteği ile ilçemizde bu tür projelere ve desteklere büyük önem veriyoruz. İnşallah yaptığımız tablet desteği ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılarak onların eğitim hayatına katkı sağlayacağız. Bu anlamda bizlere yardımcı olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özer Ersoy'a da teşekkür ediyor, tabletlerimizi kullanacak öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
    

ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ
    İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy “Tüm insanlık olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Öğrencilerimizin eğitimlerine uzaktan devam etmek zorundayız. Bu uzaktan eğitim sürecinde de öğrencilerimiz için ciddi bir tablet bilgisayar gereksinimi duyduk. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerimize desteğini esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Terme Ticaret Borsası ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası, çağrımıza kulak verip önemli bir eksiğin giderilmesi noktasında böyle bir girişimde bulundular. Her daim eğitime verdikleri destekten ötürü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Haluk Trabzon'a, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Ekmekçi'ye ve oda ve borsamızın tüm yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.
    

    EĞİTİMİ DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
    Terme Kaymakamı Murat Zaderleroğlu açıklamasında; "Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan ve küresel bir salgın olan koronavirüs salgını dolayısıyla okullara ara verilmiş, eğitim ve öğretim faaliyetlerine Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden uzaktan eğitim modeline geçilmiştir. Bu zorlu süreçte çocuklarımızın derslerinde geri kalmaması için TOBB öncülüğünde, Terme Ticaret Borsası ile Terme Ticaret ve Sanayi Odası 110 adet tablet bağışında bulunmuştur. Bu duyarlı davranışlarından ve eğitime desteklerinden dolayı Terme Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Trabzon'a ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi'ye ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.