Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

ÖĞRETMENIM SEN ÇOK YAŞA OLUR MU!

ÖĞRETMENIM SEN ÇOK YAŞA OLUR MU!

Terme Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında yayınladığı reklam klibiyle büyük beğeni topladı.

    Terme Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında yayınladığı reklam klibiyle büyük beğeni topladı. Klipte, salgın döneminde uygulanan uzaktan eğitime, bu dönemde büyük görev üstlenen öğretmenlere ve ailelere değinildi.  
    Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, vatan ve millet sevgisini öğreten, çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz de belediye olarak öğretmenlerimize böyle bir klip hazırlayarak, onların yanında olduğumuzu hatırlatmak istedik. Pandemi sürecinde uzaktan eğitim için büyük gayret gösteren öğretmenlerimize biz de böyle teşekkür etmek istedik" dedi.

    TERME BELEDİYESİ' NDEN  ANLAMLI KLİP 
    Salgın döneminde uygulanan uzaktan eğitime, bu dönemde öğretmenlere ve ailelere düşen büyük göreve değinen klibin çekimleri, Bafracalı Köyünde faaliyet gösteren ilkokulda çekildi. 
    Uzun zamandır köy okuluna rast gelmediğini söyleyen klibin yönetmeni Mehmet Alp Güven, "Aslında böylesine güzel bir köyde, böylesine değerli öğretmenler ve öğrencilerle bu reklam klibini çekmek, klibe iki kat daha anlam kattı." dedi. 
    Korona gerçeğini yansıtmadan geçmenin olmayacağını söyleyen yönetmen, " Salgın süreci bütün dünyamızı, bütün hayatımızı etkiledi. Bu etki, doğal olarak eğitime de yansıdı. Bu kapsamda uzaktan eğitimlerle çalışmalarını sürdüren eğitimciler ve öğrencilere yer vermek gerekiyordu. Ayrıca yer verilmesi gereken bir konu da ailelerdi. Bu süreçte öğrencilerin üzerinde daha çok titreyen aileler, öğretmenlere yardımcı olabilmek için çok çalıştı." diyen Güven, reklam klibinde  yardımı dokunan herkese çok teşekkür ettiğini aktardı. 
        Terme  Belediye Başkanı Ali Kılıç' ın ilkokul öğretmeni Bergüzar Kalkan' a gül vermesiyle son bulan reklam filmi, sosyal medyada hızla paylaşılmaya devam ediyor.