Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Fatih Anadolu Lisesi Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Gününde görev alan öğretmenleri ve öğrencileri, düzenlediği bir proğramla ödüllendirdi. Bilindiği üzere, bu seneki Öğretmenler Günü proğramını düzenleme görevi Fatih Anadolu Lisesi´ne verilmişti.

Fatih Anadolu Lisesi Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Gününde görev alan öğretmenleri ve öğrencileri, düzenlediği bir proğramla ödüllendirdi.
Bilindiği üzere, bu seneki Öğretmenler Günü proğramını düzenleme görevi Fatih Anadolu Lisesi´ne verilmişti. Sunuculuğundan Öğretmenler Günü Oratoryosu´na, Mesleğe yeni giren öğretmenlerin yemin töreninden öğretmenlik mesleğini anlatan proğramlara kadar, hemen bütün etkinlikler Fatih Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilmişti.
Geçen Cuma günü okulda düzenlenen proğramda ülkenin yarınlara uzanmasında ve geleceğimizin teminatı olan gençlerin yetişmesinde emekleri ve fedakarlıkları öne çıkan öğretmenler, Okul Müdürü Mehmet Türkan tarafından birer Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi ve onurlandırıldı.
Dersten sonraki bayrak töreni sırasında da; gerek resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren ve gerekse proğramın yükünü çeken öğrenciler de ödüllendirildi. Törenden sonra öğretmen ve öğrencilere yemek ikramında bulunuldu.
Okul Müdürü Mehmet Türkan yaptığı konuşmada, ?Sizlerin sayesinde herkesin beğeni ile seyrettiği bir proğram gerçekleştirdik. Sizler okulumuzun adını duyurdunuz ve yüzümüzü ak ettiniz. Allah da sizin yüzünüzü ak etsin. Hepinize teşekkür ediyorum? dedi. Terme Bilgi Gazetesi olarak biz de öğretmenleri ve öğrencilerini kutluyoruz.