Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL MASA TENiSi TURNUVASI

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL MASA TENiSi TURNUVASI

Öğretmenler günü dolayısıyla Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Terme Milli Eğitim Müdürlüğü`nün birlikte düzenlediği `Öğretmenler Günü Masa Tenisi Turnuvası`` bir öğretmen iki öğrenciden oluşan üçer kişilik 7 takım ve 21 sporcunun katılımıyla

Öğretmenler ile öğrencilerin bir arada spor yapabilme imkanı bulduğu müsabakalar oldukça çekişmeli ve eğlenceli geçti. Turnuvayı organize eden öğretmenlerden Hüseyin Uysal, “Son yıllarda ne yazıkki sporda rekabet ve kazanma hırsı, saygı ve centilmenliğin önüne geçti. Bu yanlış davranışı toplumun her kesiminde ve sporun her branşında görmek mümkün olduğu gibi her yaştan öğrencilerimizde de gözlemleyebiliyoruz. Yapmış olduğumuz organizasyonda öğretmenler ile öğrencileri aynı ortamda, hem takım arkadaşı hem de rakip konumunda buluşturarak öğretmen arkadaşlarımızla beraber sporda saygı ve centilmenlik konusunda öğrencilerimize örnek olmayı amaçladık. Saygı ve centilmenliğin kazanmaktan daha önemli olduğu gerçeğini öğrencilerimize göstermeye çalıştık. Bu amacımızda da oldukça başarılı olduğumuza inanıyorum. Bu fırsatı bize sunan Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü sayın Halil Seyrekli`ye ve Terme Milli Eğitim Müdürü sayın Suat Arslan`a ve Müsabakalara katılan tüm öğretmenlere ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Yapılan müsabakalar sonunda; birinci Sakarlı İlk-Orta Okulu (B), ikinci Fatih Anadolu Lisesi, üçüncü Endüstri Meslek Lisesi, dördüncü Ticaret Lisesi (A), beşinci Sakarlı İlk-Orta Okulu (A), altıncı Karma Takım, yedinci Ticaret Lisesi (B) takımı oldu.