Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ÖĞRETMENLERE VEFALI UĞURLAMA

ÖĞRETMENLERE VEFALI UĞURLAMA

Fatih Anadolu Lisesi, 2015-2016 Öğretim Yılı sonunda çeşitli nedenlerle okuldan ayrılan idareci ve öğretmenlere bir veda yemeği düzenledi.

4 Kasım 2016 Cuma akşamı Bizler Pide Salonunda düzenlenen yemeğe mevcut idareci ve öğretmenlerin yanı sıra okulun eski çalışanları da katıldı. Neşeli bir ortamda yenilen yemekten sonra Okul Müdürü Mehmet Türkan, 4 yıllık görev süresi dolarak Terme Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığına atanan okulun eski müdürü Zeynep Sayılır´a bir plaket takdim etti ve ?Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum? dedi.
Emekliye ayrılan Fransızca Öğretmeni Sahibe Taşkın´a plaketini veren Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seyfi Günaçtı, ?Sahibe Hanım´la daha önce de çalışmıştım. Onu, görevini ciddiye alan bir öğretmen olarak tanıdım. 35 yıl süre ile Milli Eğitime yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluklar diliyorum? dedi.

Son olarak Ordu Güzel Sanatlar Lisesi´ne atanan Matematik Öğretmeni Emine Şerbetçi´ye plaketini, okulun eski idarecilerinden Matematik Öğretmeni Aydın Bakal sundu ve yeni görevinde başarılar diledi. Bu okulda güzel günlerimiz oldu. Davetiniz ve gösterdiğiniz incelik için teşekkür ediyorum? dedi.