Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

OĞUZHAN DURAN TERMESPOR KULÜBÜ BAŞKANI

OĞUZHAN DURAN TERMESPOR KULÜBÜ BAŞKANI

Mevcut Başkan Hüseyin Kambur´un aday olmadığı kongrede, Oğuzhan Duran başkanlığındaki tek yönetim kurulu listesi oy birliğiyle seçildi.

Termespor Kulünü olağanüstü kongresi yoğun katılımla 31 Ocak 2018 Çarşamba günü olağanüstü kongresini Terme Belediyesi Kültür Merkezi´nde gerçekleştirdi.

TERMESPORUN KURUMSALLAŞMA ZAMANI GELMİŞTİR!
Kongrede sporseverleri yalnız bırakmayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul; ?Bu resim, Termemizin takımımıza ve spora verdiği önemin bir göstergesidir. Artık Termesporumuzun kurumsallaşma zamanı gelmiştir. Kulübümüze bir tesisi ivedilikle kazandırmalıyız. Burada biz Terme Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getireceğiz. Ancak bu tesisin yapımında sadece belediye ve yönetimden bir şeyler beklemek haksızlık olur. Terme aşığı ve Termespor sevdalısı herkes bu süreçte üzerine düşen görevi yapacaktır. Eğer takımımızın yükseldiği liglerde kalıcı olmasını istiyorsak, iyi bir tesis ve kalıcı gelirler üretmek zorundayız. Aksi halde Süper Ligde top oynayıp, bugün amatör liglerde top koşturan nice takımlar görebilirsiniz.? dedi.

TERMESPORUMUZU, EL BİRLİĞİYLE DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ!
Katılım sağlayan delegelerin tamamının oyunu alarak başkan seçilen Oğuzhan Duran, ykendilerin bu göreve layık gören tüm delegelere ve genel kurula teşekkür ederek ?Termespor´umuzun yönetimine talip olduk. Sizlerin bizlere duyduğu bu güveni asla boşa çıkarmayacağız. Belediye Başkanımız Sayın Şenol Kul´un da ifade ettiği gibi, artık kulübümüze yakışır bir tesisi inşa etmenin vakti gelmiştir. Futbolcularımıza sunacağımız fiziki ortamlar onların performansını olumlu yönde etkileyecektir. Olmazsa olmaz olarak gördüğümüz Termespor Alt Yapı çalışmalarına yarından tezi yok başlıyoruz. İyi ve kaliteli sporcular yetiştirmek için, bunları keşfetmek için alt yapı sorumlusu arkadaşlarımızla birlikte okullarımızla irtibat halinde olacağız. Onlara turnuvalar yapıp, yeteneklerini ortaya çıkarmak zorundayız. Hem Terme hem Türkiye futboluna iyi isimler kazandırmayı hedefliyoruz. Taraftar gruplarımızdan söz aldık. Hep beraber koordineli şekilde hareket edeceğiz. Tek ses, tek yürek olacağız. Termesporumuzu, futbolcusuyla, yönetimiyle, taraftarıyla, sporseverleriyle el birliğiyle daha iyi yerlere taşıyacağız. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmadığınız için yönetim kurulum adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yine değerli vakitlerinden ayırıp, Termespor için burada olan çok kıymetli Belediye Başkanıma, İlçe Emniyet Müdürüme, Şoförler Odası Başkanıma hassaten teşekkürlerimi sunarım. Herşey Terme için, Herşey Termesporumuz için..?diyerek sözlerini tamamladı.
Termespor Yönetim Kurulu
şu isimlerden oluştu;
Başkan Oğuzhan Duran, Mustafa Alemdar, Turhan Kul, Kemal Kahveci, Ömer Zorlu, Sabri Alemdar, Müslüm Çamuroğlu, Ayhan Yetim, Mahmut Çelebçi, Merih Kargı, Halil Karaçuha, Ali Kolcu, Bahattin Karakaş, Oktay Altun,kadir Arslan, Ercan Kaya, Samet Ayan Ve Yusuf Ethem Ocak.