Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

OKULBAHÇESiNE FiDAN DiKTiLER

OKULBAHÇESiNE FiDAN DiKTiLER

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12/C sınıfı Giyim Üretim bölümü öğrencileri ?Toplum Hizmeti Faaliyeti? kapsamında okul bahçesine meyve fidanı bağışında bulunarak dikimini, Müdür Yardımcısı İncinur Yakın ve Pelin Karagöl eşliğinde gerçekleştird

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12/C sınıfı Giyim Üretim bölümü öğrencileri ?Toplum Hizmeti Faaliyeti? kapsamında okul bahçesine meyve fidanı bağışında bulunarak dikimini, Müdür Yardımcısı İncinur Yakın ve Pelin Karagöl eşliğinde gerçekleştirdiler.
Öğrenciler, bir adet zeytin ağacı, bir adet erik ağacı, bir adet şeftali ağacı ve 1 bir adet de vişne ağacı dikerek bahçeyi renklendirdi.
Zeytin ağacını bağışlayan öğrenci Azize Hatkaoğlu ?Okulumuzun bizde emeği çok bu bahçede 4 yılımız geçti artık son sınıfız ve mezun oluyoruz bizimde dikili bir ağacımız olsun istedik ve bizden sonraki öğrenci arkadaşlarımız öğretmenlerimiz bu ağaçlardan meyve yedikçe bizleri de hatırlasın istedik? dedi.
Müdür Yardımcısı İncinur Yakın ise ?Biz de bu toplum hizmeti faaliyetine katkı da bulunan ve bahçemizi ağaçlandıran öğrencilerimize teşekkür ederiz. Gelecek nesillere güzel bir eser bıraktınız.? diyerek dikim işince yardım eden yardımcı personel Ahmet Dişikara´ya da teşekkür etti.