Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

OKULLAR AÇILDI TRAFİK YOĞUNLAŞTI   ' CUMHURBAŞKANI   TALİMATI VERDİ '

OKULLAR AÇILDI TRAFİK YOĞUNLAŞTI  

Terme’de okulların açılmasıyla beraber bir çok cadde ve sokaklarda trafik yoğunluğu yaşandı.

  
    Liseler bölgesindeki köprünün inşaatının devam etmesi ve sel nedeniyle köprülerin yıkılması Terme’de hayatı olumsuz etkiledi. 
    Okulların açılmasıyla birlikte trafik yoğunluğu kaçınılmaz oldu. 
    Okul servisi şoförleri yaşanan trafik dolayısıyla sabah normal çıkmaları gereken saatten daha erken yola çıkmak zorunda kaldıklarını belirtti. Ayrıca Şoförler, “Liselerin oradaki köprünün inşaatının tamamlanmaması bizi çok zor duruma soktu. Sel dolayısıyla geçiş noktamız olan köprüler de yıkıldı. Öğrencilerimizi okula götürürken asfalttan dolaşmak zorunda kalıyoruz. Bu da hem öğrencilerimiz hem de bizim için vakit kaybı oluyor. Öğrencilerimizi almamız gereken saatten daha erken evlerinden alıyoruz ki okula vaktinde yetiştirebilelim. Yetkililerden ricamız liselerin oradaki köprünün inşaatının biran önce tamamlanması ve en kısa zamanda trafiğe açılması.”dedi. 
    Terme Zabıta ekipleri tarafından yaşanan trafik yoğunlu rahatlatılmaya çalışılıyor. 
    CUMHURBAŞKANI   TALİMATI VERDİ
    Terme Liseler Caddesindeki köprünün yapım aşamasının biran önce tamamlanması için talimat veren Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Ulaştırma Bakanlığı ile görüşerek köprünün biran önce tamamlanması talimatını verdi.