Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

OKUYARAK KAZANDILAR

OKUYARAK KAZANDILAR

Terme’de”Okuyorum Projesi" kapsamında nisan ayının dereceye giren isimleri belli oldu.

  Öğrencilerin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren bireyler olabilmeleri amacıyla yürütülen "Okuyorum Projesi"nin Terme’de, nisan ayı kazananları belli oldu.
Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde okulların katılımlarıyla gerçekleşen proje kapsamında nisan ayının kazanan öğrencileri belirlendi.
Değerlendirme sınavı sonunda dereceye giren öğrencilere toplam 2 bin 750 lira kırtasiye ödülü verildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen ödül töreninde, Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu öğrencisi Eylül Su Aksoy, Muratlı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ecrin Nur Özdemir ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Emine Nur Özdemir ödül almaya hak kazandı.
Projeye ilçede eğitim gören yaklaşık 1500 öğrencinin katıldığını aktaran İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse “Son yarışma mayıs ayı içinde gerçekleştirilecek. Gelecek eğitim öğretim yılında da projeyi geliştirerek devam ettirmeyi planlıyoruz. Projeyle, çocuklarımızı gerek okumaya teşvik etmek gerekse üst öğrenime daha hazır şekilde götürmeyi amaçlıyoruz. Çocuklarımız ne kadar çok okurlarsa o kadar çok kendilerine yenilik katmış olurlar." dedi.