Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

OLAYLAR MAÇA DAMGASINI VURDU

OLAYLAR MAÇA DAMGASINI VURDU

Termespor ile Atakum Belediyepor arasında 5 Aralık Pazartesi günü Samsun baruthane sahasında oynanan maçta saha içinde ve dışında çıkan olaylar maça gölge düşürdü.

Termespor liderliğe ortak olduğu Atakum Belediyepor ile 5 Aralık Pazartesi günü Samsun Baruthane sahasında karşı karşıya geldi.

Şampiyonluk yarısını etkileyecek maçta Termespor maçın ilk dakikalarında yediği golle 1-0 yenik düştü.

Yoğun kar altında gerçekleşen müsabakalarda saha içi ve dışındaki olaylar maça damgasını vurdu. Karşılaşmada birçok sarı kart görülürken Termespor oyuncularından Enbiya ve Atakum futbolcusu kırmızı kart gördü. İkili mücadele sırasında Termespor futbolcusu Recep´in sakatlanarak oyun dışında kalması hakemin rakip oyuncuya kırmızı kart vermemesi taraftarların tepkisine yol açtı.

Maçın uzatmalı dakikalarında Atakum Belediyespor oyuncularından birinin el ile oynaması yardımcı hakem tarafından uyarılmasına rağmen maça devam ettirilmesi taraftarları adeta çılgına çevirdi.

Termespor taraftarlarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ayhan Ayar, ?Termespor 63 yıllık maçı olan bir takım her kurum kapısına kilit vurur ama ilçenin sevdası olan Termespor baki kalır asla sahipsiz kalmaz.

Pazartesi günü Termespor başkanıyla ve oyuncularıyla nasıl bir takım olunduğunu onurlu duruşuyla göstermiştir. Yapılan tüm saha içi ve saha dışı olaylarına karşılık vermeyecek 63 yıllık tecrübe birikimini göstererek yine gönüllerimizdeki aslanlarımız olmuştur.

Maça soğuk ve karlı havaya rağmen yoğun ilgi gösterin taraftarımıza teşekkür ediyoruz.?dedi.


TARAFTARLARDAN AÇIKLAMA
Tribün lideri Dilaver Büyükaslan ise ?1953 Termeliler olarak 5 Aralık Pazartesi günü Atakum´da bir çok hadiseye şahit olduk. Atakum Belediyesporun oyuncusu saha içinde teknik heyet Kulübede yönetimi ve başkanları saha kenarında her türlü spor ahlakını çiğnemelerini izledik. Biz takımımıza sahip çıkmaya devam ediyorum edeceğiz de.Atakum Belediye Başkanlığı ve oraya para harcayanlara acaba bu maçtan sonra ne yapacaklar diye sormak istiyorum. Terme halkına siyasetçilerine ve bürokratlarına sesleniyorum. Bir üst ligde sayısız fair-play ödülü olan başkanı, futbolcuları ve taraftarlarıyla bir bütün halinde hareket eden ve seviyenin en üstünde tutan bu takıma bari manevi destek olun. Oynanan Maçta bir şeye daha şahit olduk tribünlerde Terme´den gelen taraftarlardan daha çok Samsunlu destekçimiz vardı. Şimdi soruyorum sizlere bir şey mi var? Neden tribünlere gelmiyorsunuz? ama her ne olursa olsun biz şampiyon olacağız biz buna inanıyoruz sizd e buna inanın sizleri tribünlere bekliyoruz.?şeklinde açıklamalarda bulundu.