Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

OLAYLI MAÇIN GALİBİ TERMESPOR

OLAYLI MAÇIN GALİBİ TERMESPOR

8 Şubat Cumartesi günü Bafra Suni Çim Sahada oynanan Hacınabispor - Termespor maçında ilk golü 1.dakikada Termespor oyuncusu Tanju attı.

10.dakikada Hacınabispor, oyuncusu İlker`in gölü ile beraberliği yakaladı. 2.yarıda Termespor oyuncusu Mert`in 65. dakikada penaltıdan attığı gol ve Ramazanın 70. dakikada attığı gol ile 3-1 öne geçen Termespor, maçın ve ligin galip takımı oldu.
Maça damgasını vuran ise hakem oldu. Almış olduğu yanlış kararlar sonucu futbolcuların ve taraftarın tepkisini alan hakem polis eşliğinde sahadan ayrıldı. Gergin süren maç sonunda hakeme ve sporculara saldırmak isteyen taraftarlar polis engeline takıldı.

Yer: Bafra Suni Çim Saha
Hakem: Gökhan Özbulut

Hacınabispor: Murat, Ramazan, Kenan, Halil, Efkan, Emre, Cem, Coşkun, Umut, Altay, İlker, Korayhan, Can, Burak, Barışcan, Kadircan, Orhan
Teknik Direktör: Erdoğan Er

Termespor: Murat, Rafet, Sefa, Mert, Hüseyin, Tanju, Kadir, Yunus, Ramazan, Deniz, Fatih Ergel,Fatih Özel, Nurullah, Sinan, İlkay, Müslüm, Bekir, Civan
Teknik Direktör: Kemal Dikmen

Sarı Kart: Emre (Hacınabispor), Ramazan (Termespor), Halil (Hacınabispor), Orhan (Hacınabispor)
Kırmızı Kart: Emre (Hacınabispor)

Termespor İdari koordinatörü Yavuz KAMBUR maç sonrası gazetemize yaptığı açıklamada . 26 maçlık ligin en zor deplasmanında 3 puanı almış olduğumuzdan dolayı çok mutluyuz. Deplasmanlarda sorunlar yaşıyoruz. Biz iyi top oynayan ve ahlaklı futbolcuların olduğu amatör ruhlu profesyonel bir takımız. Hiç bir olayların içinde ne taraftarımız ne de futbolcumuz olmuştur. 19 Mayıs ve Hacınabi maçlarında takımımıza karşı her türlü saldırgan girişimler yapılsa da oyuncularımız ve teknik heyetimiz cevap vermeyerek takımlarını zor duruma düşürmemişlerdir.

17 maçta 1 mağlubiyet 2 beraberlikle yolumuza tam gaz gidiyoruz.
Her şey güzel görünse de zor bir yarışın içindeyiz bu yolda ilk önce futbolcuların özverili yaklaşımı takım olma potansiyelini ortaya koymalarından dolayı kardeşlerimin hepsinin gözlerinden öperim. Hepsi tek yürek olmuş durumda teknik heyet takımın motivasyonunu en üst düzeyde tutmak için her şeyi yapmaktadır. önümüzde 9 maç kaldı artık fikstür avantajı elimizde . haftaya Atakent maçımızda taraftarımızla tek yürek olmak, bu yolda şampiyonluk hikayemize hepinizin bir anısının olmasını istiyoruz.” dedi.