Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ÖLÜM KAVŞAĞINA ÇÖZÜM!

ÖLÜM KAVŞAĞINA ÇÖZÜM!

Kozluk Sapağındaki ölüm kavşağına çözüm bulmak için komisyon toplandı.

Ölümlü trafik kazalarının sık yaşandığı Kozluk Sapağındaki kavşak için mahalle halkının protesto gösterisi yapacağı duyumunu alan yetkililer kavşakta mahallelilerle toplanarak incelemelerde bulundurlar.
7-8 mahallenin Samsun- Ordu Karayoluna çıkış yaptığı, Kozluk OMV Fen Lisesi öğrencilerinin de bu kavşağı kullandı Kozluk Sapağında son günlerde, sıkça ölümlü, yaralı ve maddi hasarlı kazalar yaşanıyor.
15 günde iki ölüm 20´ye yakın yaralı ve maddi hasarın büyük olduğu noktada 4 Temmuz Salı günü Alay Komutan yardımcısı Albay Mustafa Ateş, Terme İlçe Jandarma Komutanı Nuh Yıldız, Bölge Trafik Şube müdürlüğü ve Karayolu yetkilileri vatandaşlarla birlikte toplanarak kavşakta yapılması gerekenler hakkında toplantı yaptılar. Toplantı sonucunca yetkililer Karayollarına çözüm için rapor verecek.

KARAYOLLARINDAN ACİL ÇÖZÜM
Belediye Başkanı Şenol Kul, Kozluk Sapağında yaşanan ölümlü kazaların önüne geçmek için Karayollarının bir an önce gerekli tedbirleri almasını istedi.

IŞIKLANDIRMA VEYA SİNYALİZASYON
Halk adına konuşma yapan Kozluk Mahallesi Muhtarı Mehmet Yiğit ve Sakarlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Işık, sık sık ölümlü kazaların yaşandığı kavşağa artık ölüm kavşağı der olduk. Buradan çok sayıda mahalle geçit yapıyor.
Ayrıca Fen Lisesi öğrencileri her gün ölüm kavşağından geçiyor. Işıklandırma, sinyalizasyon veya alt geçidin kurulması konusunda Karayolundan acil destek bekliyoruz?dedi.