Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA ?EVET´ DEDİLER

ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA ?EVET´ DEDİLER

Ak Parti Terme Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş ile iş adamı Rızvan Okumuş´ un kızları Elif ile Hacer ile Osman Demircioğlu çiftinin oğulları Sacit, 2 Eylül Cumartesi akşamı Ulusoy Tesislerinde Amazon Balo Salonunda düzenlenen görkemli düğün töreni ile

Ak Parti Terme Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş ile iş adamı Rızvan Okumuş´ un kızları Elif ile Hacer ile Osman Demircioğlu çiftinin oğulları Sacit, 2 Eylül Cumartesi akşamı Ulusoy Tesislerinde Amazon Balo Salonunda düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi.

NİKAHI BAŞKAN KUL KIYDI
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´un nikahlarını kıydığı genç çiftin mutluluğuna aileleri ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli de tanıklık etti.
Başkan Kul nikahın ardından bir ömür boyu mutlu olmaları dileğiyle nikah cüzdanını alkışlar eşliğinde gelin hanıma takdim etti.
Törenin ardından tüm davetliler genç çifti kutlayarak mutluluklarını paylaştı. Gelin ve damadın ailesi de kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiklerini belirttiler.
Elif ile Sacit çifti ise, Kendilerini yalnız bırakmayan yakın arkadaşlarına, akrabalarına ve düğünlerine katılamadıkları halde gerek yüz yüze gerekse telefonla arayarak kendilerini tebrik eden tüm sevenlerine teşekkür ettiler.
Düğüne katılan, eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve ailesi, Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Ak Parti Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda akraba ve dostları her iki aileyi yalnız bırakmayıp mutluluklarına ortak oldular.

Biz de Terme Bilgi Gazetesi Ailesi olarak Elif ile Sacit çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.