Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ÖNLEMLER ÜST DÜZEYE ÇIKARILDI

ÖNLEMLER ÜST DÜZEYE ÇIKARILDI

Şanlıurfa Suruç´ta meydana gelen terör saldırısı, şehit polis haberleri ve TSK´nın IŞİD ile çatışması sonrasında Samsun´da Kırmızı Alarma geçildi.

Şanlıurfa Suruç´ta meydana gelen terör saldırısı, şehit polis haberleri ve TSK´nın IŞİD ile çatışması sonrasında Samsun´da Kırmızı Alarma geçildi.

Suruçta gerçekleştirilen kanlı saldırıdan sonra 8 canlı bombanın daha eylem hazırlığında olduğu bilgisi Samsun´u da önlem konusunda harekete geçirdi.

İZİNLER İPTAL EDİLDİ
İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personelin yıllık ve mazeret izinlerini ikinci bir emre kadar iptal etti. İçişleri Bakanlığından 81 ilin valilerine gönderilen açıklamada ?Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatı, İl Emniyet Müdürlükleri, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ve Polis

Meslek Eğitim Merkezi´nde (POMEM) görevli personelin yıllık ve mazeret izinleri 27 Temmuz 2015 Pazartesi tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar kapatılmış olup, izinde bulunan personelin görevlerine başlamaları? ayrıca 2. bölgeye (şark illeri) ataması yapılan emniyet hizmetleri sınıfı personelinin 20 Temmuz 2015 Pazartesi mesai bitimine kadar ilişiklerinin kesilerek, en geç 5 Ağustos 2015 Çarşamba tarihine kadar görevlerine başlamaları hususunda gereğini rica ederim.? denildi.

SAMSUN´ DA KONSERLER VE ETKİNLİKLER İPTAL
Şanlıurfa Suruç İlçesi´ndeki Amara Kültür Merkezi önündeki bahçede 20 Temmuz günü saat 11.45 sularında büyük bir patlama meydana gelmiş, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, saldırıda 30 kişi hayatını kaybetmiş ve yüzden fazla kişi ise yaralanmıştı. Saldırı sonrasında aralarındaSamsun da olmak üzere tüm illerde 8 kişinin daha canlı bomba olduğu konusunda istihbarat alan güvenlik güçleri alarma geçti.