Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ÖZEL KOSTÜMLERLE TİYATROYA DAVET

ÖZEL KOSTÜMLERLE  TİYATROYA DAVET

Terme Amazon Tiyatrosu topluluğu 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü münasebetiyle Terme´yi gezerek ?İki kadın bir döşek? adlı tiyatro oyununa vatandaşları davet etti.

Terme´de 16 yıldır oyunlar sergileyen Terme Amazon Tiyatrosu, giydikleri tiyatro kostümleriyle tüm Terme halkını, Dünya Tiyatrolar Günü´nde oynanacak oyuna davet etti.

Terme Belediyesi, kamu kurum kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve esnafı ziyaret eden tiyatro grubu, 27 Mart Pazar günü Terme Belediyesi Kültür Merkezinde sahnelenecek ?İki kadın bir döşek? adlı tiyatro oyununa davet etti.

Cıvıl cıvıl kostümleriyle gazetemizi de ziyaret eden Terme Amazon Tiyatrosu, gazetemiz imtiyaz sahibi Dilek Şentürk´e davetiye vererek tüm yazarları ve personeli oyuna davet etti. Dilek Şentürk, tüm yazarlar ve ekip adına davetiyeyi kabul ederek oyunlarında başarılar diledi.

Şentürk, ekibin Dünya Tiyatrolar Günü´nü kutlayarak, ?Büyük imkansızlıklarla alkışları kesmeden tiyatroyu ayakta tutmaya çalışan grubun kurucusu, yazarı ve yönetmeni Nermin Yılmaz´ı ve ekibini tebrik ediyorum.

Terme´de zor şartlarda nasıl fedakarlık gösterdiğinizi yakından görüyorum. Bir yer kültür ve sanatıyla sesini duyurur. İlçemizin tanıtımına katkısı bulunan, ustalıkla oyunlarını sahneye koyan, Türkiye´nin ikinci aile tiyatrosu olan Amazon Tiyatro´ya destek verilmelidir diye düşünüyorum. Sizlere, alkışların kesilmeyeceği, sahne ışıklarının sönmeyeceği nice yıllar diliyorum.? dedi.