Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ÖZEL DEFNE ANAOKULU İLE TERME İHH İYİLİK İÇİN BULUŞTU

ÖZEL DEFNE ANAOKULU İLE  TERME İHH İYİLİK İÇİN BULUŞTU

Terme Özel Defne Anaokulunda görevli öğretmen ve öğrenciler, “Hayat Paylaşınca Güzel” sosyal etkinlik projesi kapsamında, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Terme İHH Temsilciliğine teslim etti.

    Terme Özel Defne Anaokulunda görevli öğretmen ve öğrenciler, çocuklara küçük gelen, kullanılmamış veya az kullanılmış kıyafetleri toplayarak, “Hayat Paylaşınca Güzel” sosyal etkinlik projesi kapsamında, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Terme İHH Temsilciliğine teslim etti.
    Kurum Müdürü İsa ERALP, Terme Özel Defne Anaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerinin de katıldığı “Hayat Paylaşınca Güzel” sosyal etkinlik projesi kapsamında, çocuklara küçük gelen temiz, kullanılmamış veya az kullanılmış kıyafetleri toparlayarak, istedik ki çocuklarımıza yardımlaşma ve paylaşma duygusunu aşılayalım. Bize destek veren tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum dedi
        Hazırlanan kolileri teslim alan Terme İHH Hanım Kolları ve Terme İHH Başkanı İsa ŞAHİN, Özel Defne Anaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, çocuklara böyle küçük yaşlarda yardımlaşma duygusunun aşılanması çok önemli, İyilik inşallah birlikte çoğalacak. Yavrularımızı küçük yaşlarda böyle güzel iyiliklere sevketmek, geleceğin iyilik gönüllülerini yetiştirmek açısından çok büyük öneme haiz. İnşallah örnek olmasını diliyorum diyerek sözlerine son verdi.