Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ÖZEL TUĞRA ANAOKULU AÇILIYOR

ÖZEL TUĞRA ANAOKULU AÇILIYOR

Sıcak ve mutlu bir eğitim ortamında, donanımlı ve eğitime gönül vermiş uzman ekibi ile faaliyete başlıyor.

 Çay Mahallesi Fındıklık Cadesinde yer alan 850 m2 kapalı alanda, 5000 m2 geniş bahçe içerisinde bulunan Özel Tuğra Anaokulu, 2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde alanında uzman eğitim kadrosuyla hizmete giriyor.
Şehrin trafiğinden, gürültüsünden uzakta, kamera ve güvenlik kontrolü çerçevesinde geniş bahçe içerisinde eğitim verecek okul için kayıtlar başladı.
Okulun sahibi Ali Ekber Şahin, binanın güvenlik bakımından tek katlı olmasının, donanımının ve iç dizaynının çocuklar açısından son derece önem arz ettiğine dikkat çekerek “Bina içerisinde; derslikler, kapalı oyun odası, sinema salonu, uyku odaları, mutfak, yemekhane, bekleme salonu idari bölümler ve çeşitli etkinliklerin yapılabileceği uygun odalar mevcut. Ayrıca servis imkanımız olup, rehber personel eşliğinde çocuklar evlerinden alınıp evlerine teslim edilecek. Okulda, gıda mühensidisi kontrolünde çocukların yaş gurupları dikkate alınarak sabah kahvaltısı, yemek ve ara öğün şeklinde hizmet verilecek.
Bina içerisi haricinde geniş bahçe ve park imkanıyla da okul, çocuklara doğa ile iç içe yaşama, öğrenme ve öğrenirken eğlenme fırsatı sunacak.”dedi.

Şahin: Sizler de bu mutluluğa ortak olmak ister misiniz?
Okulun sabahçı, öğlenci ve tam gün eğitim vereceğini belirten Ali Ekber Şahin “3-6 yaş gurubuna yönelik okul öncesi eğitim haricinde özel sınıflarda değerler eğitimi, yabancı dil, spor, akıl zeka atölyesi, robotik kodlama, drama, müzik eğitimleriyle de hizmet vereceğiz. 
Yıl içerisinde belirli gün ve haftalarda ilgili etkinliklerin yapılmasına önem verilirken belirli zamanlarda da aile katılım desteği  ile çocukların öz güvenlerinin artırılmasına kendilerini daha iyi  ifade etmelerine, yaratıcılık fikirlerinin ortaya çıkarılmasına destek olacağız.
Dünyanın en kıymetli varlıkları olan çocuklarımıza bu hizmetleri sunmak bizi son derece mutlu ve huzurlu ederken sizler de bizim bu mutluluğumuza ortak olmak ister misiniz?”açıklamasında bulundu.