Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ÖZLENEN HiZMETi VERMEK iÇiN YOLA ÇIKTIK´

ÖZLENEN HiZMETi VERMEK iÇiN YOLA ÇIKTIK´

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin Seçim çalışmalarını Terme ve mahallelerinde sürdürdü.

Terme´de seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Gazetemiz yazı işleri müdürü Yetkin Karamollaoğlu tarafından karşılandı.
Tekin´e ziyaretinde, Terme Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Yüksel ve ekibi, Terme İyi Parti İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız ve ekibi ve CHP Terme İlçe Başkanı Hasan Bekgöz ve ekibi eşlik etti.
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, gazetemize yaptığı ziyarette, seçim çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SAMSUN´DA BÜYÜK İŞLER BAŞARACAĞIZ
Özlenen hizmeti vermek için bilgi ve tecrübeleriyle bu yola çıktığını ifade eden İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin açıklamalırını şu şekilde dürdürdü:
?Büyükşehrin borç yükü fazla. Bu borcu ödemek için çeşitli projelerimiz var. İlkadım ilçesini güneye bir buçuk kat büyüteceğiz. Otopark ve güneş alan alanlar yapacağız. İmar planları hazırlayacağız. Bu model diğer büyükşehirlerde Ankara, İstanbul, İzmir´de uygulandı ve belediyeler için büyük bir gelir kaynağı oldu.
Köylerden büyükşehre gelen muhtarlarımız ve vatandaşlarımız işlem yaptırmak istediklerinde su işleri farklı, zabıta farklı yerde. Örneğin, yol hizmeti almak için belediyeye gelen vatandaşa ?git şantiyeye söyle´ deniyor. Şantiyeye giden vatandaş işini halledemeyince tekrar belediyeye dönüyor. Bu süreçte vatandaş hizmet alabilmek için sürekli bir karmaşanın içerisine düşürülüyor. Bu sorunu çözmek için büyükşehir binasını merkezden çıkararak şehrin güneyine yerleştireceğiz. Bu binada 17 ilçeyi temsilen şubeler olacak. Örneğin, Termeliler gelecek kendilerine ait Terme şubesinde tüm işlemlerini yapabilecek. Bu şubelerin de kendilerine ait 5 tane memuru olacak.
Tekkeköy Belediye Başkanı olduğum dönemde yol malzemelerini kendisi üreten tek belediyeydik. Yol sorunu da şehrimizde bir hayli fazla. Yol sorunu ortadan kaldıracağım. Buna imkanım var. İmar planlayıcısı ve haritacıyım. Uzun yıllar bu mesleği yaptım. Bu tecrübemle birlikte Samsun´da büyük işler başaracağız.
3 tane sanayi bölgesi kuracağız. Toplamda 72 bin gence iş imkanı sağlayacağız. Fındıkta lisanslı depoculuk dönemini başlatacağız. Böylece vatandaşın Ferrero´ya bağlılığını ortadan kaldıracağız. Bu sistem Ordu, Giresun, Sakarya gibi illerimize örnek olacak.?dedi.
Başkanlık sürecinde gerekli kaynaklara sahip olduğunu belirten Hayati Tekin, Terme Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Yüksel ve ekibini desteklediğini ve başkan seçilmeleri halinde çalışmaları birlik ve beraberlik içinde sürdüreceklerini bildirdi.