Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

PROJELERLE GELİYORUZ

PROJELERLE GELİYORUZ

CHP`nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz, Ter-me`de köyleri ziyaret ederek "Her bölge ve ilçeye uygun projelerimizle geliyoruz. Hayal tacirliği yapmıyoruz" dedi.

Tarık Cengiz, beraberinde CHP Terme İlçe Başkanı Cemal Akyazı ve CHP Terme Belediye Başkan Adayı Salih Bora Mutlu ile eskiden köy olan, yeni yasayla birlikte mahalle statüsü alan Emiryusuf, Evci, Bafracalı, Kargucak, Söğütlü ve Meşeyazı mahallelerinde vatandaşla buluştu.

MUHTARLARA HİZMET BİNASI
Yoğun ilginin gözlendiği gezilerde konuşan Tarık Cengiz, ulaşım sorununa değinerek, “Terme`nin çok eksikleri var. Çözülecek çok problemi var. Bütün mahalle ve köylerde yol, su ve kanalizasyon problemleri çözülecektir. Büyükşehir hizmet ve çözüm merkezleri açılacak, vatandaşlarımızın diğer kurum ve kuruluşlardaki problemlerinde danışmanlık hizmetleri verilecektir. Bütün muhtarlarımız için aynı mimaride hizmet binası yapılacaktır" dedi.

ELEŞTİRİLERE YANIT
Kendilerine, `Proje değil, eleştiri üretiyorlar` şeklinde eleştiriler yapıldığını hatırlatan Cengiz, “Bizim hakkımızda proje üretmiyor, eleştiri, muhalefet yapıyor diyorlarmış. İşte projelerimiz: Biz titizlikle çalışıyoruz. Her bölge ve ilçeye o ihtiyaca uygun çalışmalar yapıyoruz. Hayal tüccarlığı yapmadan proje olsun diye vatandaşın karşısına çıkmıyoruz.” diye konuştu.