Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

PROTOKOL İMZALANDI

PROTOKOL İMZALANDI

Terme Ziraat Odası Birliği Üyesi Üreticiler DenizBank avantajlarıyla tanışıyor.

Tarım sek­tö­rü­ne sağ­la­dı­ğı fi­nan­sal des­tek­le özel sek­tör ban­ka­la­rı ara­sın­da lider ko­num­da bu­lu­nan De­niz­Bank ile Terme Zi­ra­at Odası ara­sın­da 19 Haziran Cuma günü pro­to­kol imzalandı.

Protokolün imzalanmasıyla Terme Ziraat Odası Bir­lik üyesi çift­çi­ler, De­niz­Bank´ın Tarım Ban­ka­cı­lı­ğı ala­nın­da sun­du­ğu avan­taj­lar­dan ya­rar­la­na­bi­le­cek­ler.

Tarım sek­tö­rü­nün ge­liş­me­si yö­nün­de sür­dür­dü­ğü yoğun fa­ali­yet­ler ve sek­tö­re sun­du­ğu ye­ni­lik­çi ürün­ler ile özel ban­ka­lar ara­sın­da bi­rin­ci sı­ra­da yer alan De­niz­Bank, Türk ta­rı­mı­nın mo­der­ni­zas­yo­nu­na des­tek ver­mek, ta­rım­sal üre­tim­de ve­rim­li­li­ği ve çift­çi­mi­zin dünya are­na­sın­da­ki re­ka­bet­çi gü­cü­nü ar­tır­mak he­de­fiy­le ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­yor.

Terme Zi­ra­at Odası üye­le­ri De­niz­Bank´ın sun­du­ğu tüm fi­nan­sal hiz­met­le­rin yanı sıra, Üre­ti­ci Kart ile tüm ta­rım­sal ih­ti­yaç­la­rı­nı an­laş­ma­lı iş­yer­le­rin­den alış­ve­riş ya­pa­rak kar­şı­la­ma im­ka­nı­na sahip ola­cak­lar.

Terme Zi­ra­at Odası Baş­ka­nı Yet­kin Ka­ra­mol­la­oğ­lu, De­niz­Bank Terme Şube Mü­dü­rü Barış Ocak ve Tarım Ban­ka­cı­lı­ğı Port­föy Yö­ne­ti­ci­si Samet Gül´ün hazır bu­lun­duğu imza tö­re­nin­de ko­nuş­ma yapan De­niz­Bank Terme Şube Mü­dü­rü Barış Ocak?De­niz­Bank ola­rak ta­rı­mın ülke eko­no­mi­mi­ze kat­kı­sı­nın bi­lin­cin­de­yiz ve üre­ti­ci­nin her zaman ya­nın­da­yız. İmza­la­dı­ğı­mız bu pro­to­kol ile, Terme Zi­ra­at Odası üyesi çift­çi­le­ri­miz De­niz­Bank´ın üre­ti­ci­ye sun­du­ğu tüm yeni ürün, hiz­met ve tarım kre­di­si avan­taj­la­rın­dan ya­rar­la­na­bi­le­cek­ler. De­niz­Bank Üre­ti­ci Kart ile oda üyesi üre­ti­ci­ler; an­laş­ma­lı üye iş yer­le­rin­den yılda bir hasat dö­ne­mi öde­me­li yem, tohum, mazot, gübre, tarım ilacı gibi ta­rım­sal ih­ti­yaç­la­rı­nı da kam­pan­ya­lı ola­rak ala­bi­le­cek­ler. Ay­rı­ca De­niz­Bank´ın cazip avan­taj­la­rıy­la ta­rım­sal ekip­man­dan se­ra­ya, trak­tör­den arazi alı­mı­na, süt sı­ğı­rı alı­mın­dan düğün kre­di­si­ne, ba­lık­çı kre­di­sin­den arı­cı­lık kre­di­si­ne varan hasat dö­ne­mi öde­me­li kredi im­kân­la­rı su­nu­yo­ruz. Şu­be­mi­zin ku­rul­du­ğu 2009´dan bu güne çift­çi­mi­zi ta­nı­yan, ürünü ve ih­ti­ya­cı­nı çok iyi bilen ikisi zi­ra­at mü­hen­di­si olan üç port­föy yö­ne­ti­ci­miz­le tarım ban­ka­cı­lı­ğı hiz­me­ti ve­ri­yo­ruz. Tüm üye üre­ti­ci­le­ri­mi­zi Deniz´in avan­taj­lı dün­ya­sın­dan ya­rar­lan­ma­ya davet edi­yo­rum.? dedi.

Tür­ki­ye´de bir ilk olan ?Üre­ti­ci Kart? hak­kın­da bilgiler veren Ocak ?Üre­ti­ci­ler Üre­ti­ci Kart­la­rı´nı; mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarım ma­ki­na­la­rı ve diğer ta­rım­sal ih­ti­yaç­la­rı için an­laş­ma­lı üye iş­yer­le­rin­den alış­ve­riş ya­pa­rak veya ATM´ler­den nakit çe­ke­rek kul­la­na­bilirler. Geri öde­me­ler De­niz­Bank´ın tüm tarım kre­di­le­rin­de ol­du­ğu gibi ürü­nün hasat ta­ri­hin­de ya­pı­la­bi­li­yor. Erken ödeme im­ka­nı su­nu­yor. An­laş­ma­lı iş­yer­le­rin­de kam­pan­ya­lı ta­rım­sal girdi alış­ve­riş im­ka­nı sağ­lı­yor. De­niz­Bank şu­be­le­rin­den, an­laş­ma­lı üye iş­yer­le­rin­de­ki POS ma­ki­na­la­rın­dan, ATM´ler­den, De­niz­Bank in­ter­net say­fa­sın­dan Üre­ti­ci Kart baş­vu­ru­su ya­pı­la­bi­lir. Ay­rı­ca cep te­le­fo­nu­na URE­TI­CI yazıp T.C. kim­lik nu­ma­ra­sı ve bu­lu­nu­lan ilin plaka ko­du­nu ara­la­rın­da birer boş­luk bı­ra­kıp 3280´e SMS gön­de­re­rek de Üre­ti­ci Kart baş­vu­ru­su ya­pı­la­bilir.?dedi.