Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

PROTOKOLDEN ADLİ YIL AÇILIŞ ZİYARETİ

PROTOKOLDEN ADLİ YIL AÇILIŞ ZİYARETİ

İlçe Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Astana Ticaret Başmüşaviri Yahya Baba ve İlçe Jandarma Komutanı Eren Dede Adli Yıl açılışı nedeniyle Terme Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan'ı ziyaret etti.

 İlçe Kaymakamı Metin Maytalman, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Astana Ticaret Başmüşaviri  Yahya Baba ve İlçe Jandarma Komutanı Eren Dede Adli Yıl açılışı nedeniyle Terme Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan'ı ziyaret etti.
Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan’a adli yılının başlaması dolayısıyla çalışmalarında kolaylıklar dileyerek “Terme Adliyesinde görevli hâkimler, savcılar ve avukatlar başta olmak üzere tüm yargı mensuplarına görevlerinde başarılar diledi. 
Belediye Başkanı Ali Kılıç ise “Adalete ve hukukun üstünlüğüne hizmet etmek için  memleketimizin her köşesinde samimiyetle ve fedakârca görev yapan bütün hukukçu meslektaşlarıma ve yargı çalışanlarına huzurlu başarılı bir adli yıl diliyor, 2022-2023 hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.