Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

PTT, HİZMETLERİNE YENİLİKLER GETİRDİ

PTT, HİZMETLERİNE  YENİLİKLER GETİRDİ

Terme Ptt Şube Müdürü Ercan Balcı, PTT´nin kurulduğu günden bugüne kadar hizmetlerini uluslararası standart ve normlara kavuştuğunu söyledi.

Posta Telgraf Teşkilatı´nın (PTT) Terme Şubesi müdürü Ercan Balcı, 175. kuruluş yıldönümünde şubedeki yenilikleri paylaştı.

PTT Terme şube Müdürü Balcı, PTT´nin kuruluşunun 175. Yıl dönümü nedeniyle yapmış olduğu açıklamada, Ptt´nin yeniliklerinden bahsetti.


Müdür Balcı,"1840 yılından bu yana hizmette sınır tanımayan, halkımıza haberleşme ve bankacılık alanında hizmet veren, bir asrı aşkındır hizmet eden kuruluşumuzun 175. kuruluş yıl dönümünü kutlamaktayız. Tüm dünyada ortaya çıkan değişim ve gelişmelere PTT´nin de hızla ayak uydurması ve hizmetlerini daha ileri seviyelere taşıması ve geliştirmesi temel amacı olmuştur.


Bu anlayışla Ptt, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haberleşme ve bankacılık alanında en iyi hizmetleri sunmanın gayreti içerisindedir.

Vatandaşlarımıza en güvenilir ve kaliteli şekilde hizmet sunmayı ilke edinen kuruluşumuz ülkemizin en ücra belde ve köylerine kadar örgütlenmiş yapısıyla en yaygın hizmet veren kamu kurumlarının başında gelmektedir. Şirketimiz her geçen gün müşterisine yeni hizmetler sunarak hizmet yelpazesini genişletmektedir." dedi.


PTTCELL´DE %20 İNDİRİM


2013 yılından itibaren Pttcell ile mobil iletişim hizmeti yaptıkları belirten Terme Ptt şube müdürü Ercan Balcı, Pttcell cep telefonu abonelerine Kargo gönderimi ve havale gönderiminde %20 indirim olduğunu söyledi.

Müdür Balcı, ?Pttcell ücretlendirmemiz saniye bazlı olup kişi sadece konuştuğu saniye kadar ücretlendirmeye tabi tutuluyor.
Havaleler cep telefonu tahsilatı kredi kartı tahsilatı karayolu ve köprülerde geçiş için HGS abonelik hizmetleri veriliyor.


Aynı zamanda yılbaşında milli piyango bilet satışları yapılacak. Bu yılbaşı 1100 adet yılbaşı bileti gelecek.?

EMEKLİLERE KREDİ


Ptt şube müdürü Ercan Balcı, emekli olupta maaşını PTT´den alan ve 80 yaşını geçmeyen kişilere maaşının 20 katı kadar kredi veriyoruz. Bu işlemler kişinin bankalar birliğinden kırmızı kalemi yoksa aynı gün içerisinde kredisini sonuçlandırabiliyoruz.

E-devlet uygulaması için şifre verildiğini belirten şube müdürü, kalite yönetim sistemi için çalışmalar yapıldığını vatandaşlara daha faydalı ve kaliteli hizmet vermek için Samsun bölgesi kapsamında kalite yönetim sistemi ISO 9001 çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

AMACIMIZ EN İYİ HİZMETi VERMEK


Köy dağıtım ve merkez postaların dağıtımı için 3 motosiklet ve 4 aracın mevcut olduğunu belirten Müdür Balcı, ?Terme PTT şubemizde 23 personelle 2 şube, 5 Acente, biri ana merkezle en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz.?dedi.