Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

PTT´DEN TERME BELEDİYESİ´NE ÖZEL PUL

PTT´DEN TERME BELEDİYESİ´NE ÖZEL PUL

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak için kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırıldığını bildirdi.

Terme Belediyesi tarafından başta mükellefler olmak üzere vatandaşlara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere özel posta pulu bastırıldı. Üzerinde Terme Belediye logosu bulunan iki çeşit posta pulu sayesinde Terme´nin tanıtımı sağlanıyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´u makamında ziyaret eden Samsun PTT Başmüdürü Rahmi Candan, Terme Belediyesine özel yapılmış pulları Başkan Kul´a teslim etti. Ziyarette PTT Baş Müdürü Rahmi Candan´a, PTT İşletme Hizmetleri Müdürü Levent Dama ve Pazarlama ve Satış Müdürü Derya Savaş eşlik etti.

Başmüdür Candan, PTT´nin yeni hizmet kalemlerinden olan "Kişisel pul" hizmetinin 2005 yılında başladığını belirterek ?Hazırlanan pul çalışmasında Terme Belediyesine ait 2 farklı resim kullanıldı. Pullar belediye tarafından yapılacak gönderilerin üzerinde kullanılacak. Yapılan bu çalışma ile Terme´nin tanıtımına büyük bir katkı sağlanmış olacak. Uygulamamız vatandaşlarımız, kurum ve kuruluşlar tarafından oldukça ilgi görmektedir." diye konuştu.

Çalışmanın Terme´nin tanıtımına önemli ölçüde katkı sağlayacağını ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, " Ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi olan PTT hayatımızın her noktasında bizlere yardımcı oluyor. Terme Belediyemizi simgeleyen pul yaptırmış olmanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.