Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

RAMAZAN AYININ GÜZELLİĞİ TERME´DE YAŞANIR

RAMAZAN AYININ GÜZELLİĞİ TERME´DE YAŞANIR

Geçtiğimiz yıl Terme´de oluşturulan Ramazan Sokağı bu yılda Ramazan Ayı´nın güzelliklerini yaşamak isteyen Termelilerin tek adresi olacak.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ?Ramazan Ayları Huzur ile dolduğumuz aylar. Bu ayın huzurunu, maneviyatını vatandaşlarımız ile birlikte yaşamak ve paylaşmak için yaptığımız ramazan sokağında bu yılda vatandaşlarımızla birlikte olacağız? dedi.
Terme Belediyesi tarafından huzur sokağında kurulan Ramazan Sokağı bu yıl da Ramazan Ayında Termelilerin tek adresi olacak. Ramazan Ayı süresince her akşam farklı etkinliklerin yapılacağı huzur sokağında bu yıl; ilahiler, çocuk oyunları, Hacivat karagöz, ney dinletileri, sohbetler gibi etkinlikler yapılacak.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Ramazan Ayı bizlerin için çok önemli bir ay. Manevi duygularımızın iç huzurumuzun arttığı bu ayda vatandaşlarımıza ramazan ayının güzelliklerini yaşatmak için geçtiğimiz yıl kurduğumuz huzur sokaktaki Ramazan Sokağı bu yıl da Termeli hemşerilerimizin buluşma noktası olacak. Ramazan ayı süresince vatandaşlarımıza ramazan ayının güzelliklerini yaşatmak için her akşam farklı programlar yapılacak. 11 ayın sultanı Ramazan ayının en güzel şekilde idrak edilebilmesi ve tüm güzellikleriyle yaşanabilmesi için oluşturulan Ramazan Sokağında amacımız kültür ve maneviyat ağırlıklı etkinlikler gerçekleştirmek. Vatandaşlarımızı iftar sonrasında ramazan sokağında düzenlediğimiz etkinliklerimize bekleriz? şeklinde konuştu.