Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

RAMAZAN OKULUMUZDA BEREKETİ SOFRAMIZDA

RAMAZAN OKULUMUZDA BEREKETİ SOFRAMIZDA

11 ayın sultanı Ramazan her yıl olduğu gibi bu yıl da Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokuluna tüm bereketiyle geldi.

    "Ramazan Okulumuzda Bereketi Soframızda" sloganıyla Ramazana Bir hafta kala ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için  Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu, ramazan kolisi hazırlanmaya karar verdi. Bu kapsamda gelen erzak yardımlarındaki düzeni sağlamak amacıyla sınıflarda gıda ürünleri için belli hedefler verildi.
    Sınıflarda, isteyenlerin hedefteki gıda ürünü yardımı isteyenlerin de nakdi olarak yardım yapabileceği çağrısı sınıflara kısa bir sürede duyuruldu. Proje sonunda gelen yardımlarla şuana kadar 34 tane gıda kolisi hazırlandı. 
    Ramazan boyunca halen yardımların geldiğini belirten okul yönetimi " Yardımlar geldikçe hem ramazan boyunca hem de sonrasında daha fazla ihtiyaç sahibi hanelere ulaşmaya devam edeceğiz. Böylece öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin maddi manevi desteğiyle, elbirliğiyle yardımlarımız yapılmış oldu. Bu etkinlikle birlikte "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" diyen bir neslin evlatları olarak okulumuzda evlerimizde; paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma, sevgi, insana değer verme, bir ve beraber olma, iyilik yapma gibi insanı insan yapan ahlaki değerleri bir kez daha derinden hissetmiş olduk." açıklamasında bulundu.