Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

RESİM SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

RESİM SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Terme Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu 15 Temmuz konulu resim sergisi açtı.


Terme Cumhuriyet Meydanına 2 Haziran Cuma günü açılan sergi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
Sergi açılışına Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Terme Belediye Başkan Vekili Nebile Buzdan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vahit Duran, Cuma Arpacı, Terme İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Tuncay Demir, okul müdürleri daire amirleri öğretmen , öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan serginin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.
Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Duygu Boy öncülüğünde öğrenciler tarafından yapılan yağlıboya tablolar katılımcılar tarafından büyük ilgi toplarken en çok Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan´ın tablosu büyük oranda beğeni aldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Ulviye Kır Ortaokulu Müdürü Celal Kurt,
?Ülkemiz zor bir süreçten geçmekte ve terörün her türlüsüyle mücadele etmektedir. Sinsi terör örgütlerinin işbirliği içinde ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik alçakça saldırısı Türk Milleti´nin sağduyusu, milli iradeye sahip çıkması, canını ve malını hain teröre siper etmesi sayesinde savuşturulmuştur. Hiçbir güç Türkiye´nin birliğini ve bütünlüğünü bozamayacaktır. Dün yedi düvele karşı verilen kurtuluş mücadelesi gibi, 15 Temmuz hani darbe girişimi ve türevlerine karşı da verilmektedir. Bu mücadeleler esnasında canını vatan için seve seve veren şehitlerimiz ve göğsünü siper eden gazilerimiz olmaktadır. Verilen şehitler ülkemizin birlik ve bütünlüğünü daha da güçlendirmektedir. Bu münasebetle 15 Temmuz 2016 hain darbe kalkışması sonrasında şehit düşen güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımızı anmak ve onların nezdinde bütün şehitlerimize minnet duygumuzu göstermek için Ulviye Kır İmam Hatip Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Duygu Boy öncülüğünde öğrencilerimizin yaptığı resimleri sergiliyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.? dedi.