Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SAADETLi KADINLARDAN KINAMA

SAADETLi KADINLARDAN KINAMA

Osmaniye´nin Kadirli ilçesinde telefon alma vaadiyle alışverişe götürdüğü 13 yaşındaki baldızı M.G.´yi, darp edip cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen E. A.´nın (30) olayına duyarsız kalamayan Terme Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Hanife Dürümlü v

Osmaniye´nin Kadirli ilçesinde telefon alma vaadiyle alışverişe götürdüğü 13 yaşındaki baldızı M.G.´yi, darp edip cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen E. A.´nın (30) olayına duyarsız kalamayan Terme Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Hanife Dürümlü ve üyeleri, konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.
Başkan Dürümlü ?Cumhuriyetimizin 95.´nci yıl dönümünü kutladığımız şu günlerde, Osmaniye´de meydana gelen bu üzücü olay bizleri derinden üzmüştür. Bu ve benzeri olayların son yıllarda artarak devam etmesi toplumumuz adına endişe vericidir.
Ahlak ve maneviyat düsturunu ilke edinmiş Saadet Partisi Kadın Kolları olarak, bu tür olayları kınıyor, cezaların caydırıcı olmamasından dolayı bu suçların daha da artacağını düşünüyoruz.
Hükümetimizden biran önce bu tür suçlara en ağır cezaları vererek çocuklarımızın daha güvenli ve mutlu olduğu bir Türkiye´de yaşamasını istiyoruz. Bu olayın faali olan kişiyi ve benzer olaylara sebep olanları en hafif tabiriyle şiddetle kınıyoruz.?dedi.