Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

SAADETLiLERiN TERME´DE SEÇiM TURU

SAADETLiLERiN TERME´DE SEÇiM TURU

1 Kasım Genel seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Terme´de esnaflarla ve halkla bir araya geldi.

Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Av. Hasan Bayram Var ile Saadet Partisi 9.sıra milletvekili adayı Taner Altungeyik Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Saadet Partisi Terme İlçe Başkanı Yusuf Baştuğ ve parti üyeleriyle birlikte Terme´de, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Saadet Partisinin ekonomi politikası ve seçim çalışmalarıyla alakalı esnafa ve halka bilgiler veren grup, gazetemizi de ziyaret etti.

?SİYASET EGEMEN GÜÇLERİN ELİNDE?
Gazetemize yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunan SP Samsun milletvekili adayı Av. Hasan Bayram Var, Türkiye´de siyasetin dış güdümlü devam ettiğini söyleyerek ?Bu ülkede siyaset, egemen güçlerin Türkiye´deki emelleriyle şekilleniyor. Türkiye´de bu güne kadar siyaseti şekillendirmek için darbeler, terör olayları, ekonomik krizler olmuştur. Bütün bunlarla birlikte halk yönlendirilmiştir. Bu gün yeni bir şekillendirme politikasıyla karşı karşıyayız. O da ´Büyük Ortadoğu Projesi´? Bu projeyle Türkiye´yi parçalamayı amaçlıyorlar. Türkiye´de tarım üstündeki kotaları biliyoruz. IMF´nin bizlere dayattığı politikaları da. Bütün bunların önüne ancak Milli Görüş geçer.?dedi.

?TERME ÇEVREYİ KİRLETEN SANTRALCİLERE OY VERMEMELİ?
Terme´deki santral karşıtlığına da dikkat çeken Var, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: ?Biz santrale katı yakıtlı olduğu için karşıyız. Santralin kararı Bakanlık tarafından alındı. Siz ne yaparsanız yapın bu göstermelik tavırdır. Terme, santral isteyen siyasetçilere oy vermemelidir. AKP, Terme´de seçmenlerden yüksek oranda oy alıyor. Ülkede istikrar olması için tek başına iktidar olmak yetmiyor. ´Ben istediğimi istediğim zaman yaparım´ denilirse bu iş olmaz. Bunun için refah yolun meclise girmesi gerekiyor.?

ÜLKE GERİLİMDE SON NOKTAYA GELDİ
Terme´nin milli görüşü önemsediğini vurgulayan Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen ise seçime kısa bir süre kaldığını hatırlatarak ?Türki´ye son dönemde üst üste yaşanan olaylarla gerilimde son noktaya geldi. Terör belasının bizlere yaşattıkları son derece üzücü. Artık bu ülkede taş taş üstünde durmuyor. Eğer Milli Görüş kadrolarına bir kez daha fırsat verilirse bundan sonraki yıllarda ülke rahat bir nefes alır. Bunu başaracağımızı düşünüyorum. Partimiz birleştirici gücünü göz önüne alırsak meclisin Milli Görüşe ihtiyacı var. Halkımızdan bizlere destek vermesini istiyoruz.?dedi.