Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTULAR

SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTULAR

Terme Türk Eğitim Sen yönetimi ve okul temsilcileri sabah kahvaltısında temsilcilik binasında buluşarak istişare çalışması yaptı.

Sendika binasında yapılan kahvaltıdan sonra Başkan Alparslan YÜKSEL yapılan istişareye yönelik şu açıklamalarda bulundu:? İçinde bulunduğumuz durum birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir durumdur. Bu aşamada Afrin´de terörle mücadele eden kahraman asker ve polislerimize sonuna kadar destekçi ve duacı olacağımızın bilinmesini isteriz. Bu haklı ve kararlı mücadelede ordumuzun ve devletimizin arkasındayız. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Rabbim kahramanca mücadele eden kahramanlarımıza güç, kuvvet versin. Ayaklarına taş değdirmesin.
Bu haklı ve kararlı mücadelesinde şehit olan kahramanlarımız için her Türk vatandaşı gibi bizlerde çok üzgünüz. Şahadet mertebesine ulaşan kahramanlarımıza Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar ailelerine ve Türk Milletine sabırlar dileriz.
Biz Türk Eğitim Sen olarak öğretmenlerimizin özlük haklarının iyileştirilmesi için mücadele ettik, bundan sonra da bu mücadelemize devam edeceğiz. Bu mücadelemizi sadece üyelerimiz için değil bütün öğretmenler için vereceğiz. Gündemde olan ve öğretmenlerimizin performans kaybına sebep olacak uygulamaların karşısında olmaya devam edeceğiz. Bu mücadelemizde bizlerin yanında olan herkese teşekkür ederiz? dedi.