Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Sabri Alemdar ?Termespor Bu İlçenin Dinamiklerindendir?

Sabri Alemdar ?Termespor  Bu İlçenin Dinamiklerindendir?

Termespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kambur, ilçenin tanıtımında etkin rol oynayan Termespor´u destekleyen kişilere ziyaretlerini sürdürüyor.

Termespor Kulübü Başkanı Hüseyin Kambur, ilçenin tanıtımında etkin rol oynayan Termespor´u destekleyen kişilere ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu ziyaretler kapsamsında Termeli iş adamlarından mutahit Sabri Alemdar´ı ziyaret eden Kambur, iş adamına üzerinde adının yazılı olduğu Termespor formasını hediye etti.

Terme Belediye Başkanlığı Makamında buluşan ikiliye, belediye başkanı Şenol Kul ve Terme Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç de eşlik etti.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER
Bu topraklarda yetişen herkesin ilçesinin takımına sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Başkan Şenol Kul; ?Başkan Hüseyin Kambur, takımımıza destek olan herkesi her platformda onure etmesini bilen bir arkadaşımız.

Bu güzel davranışından dolayı onu kutluyorum. Sabri Alemdar´a da teşekkür ediyorum. Kendisi geçtiğimiz sezon Termespor´a maddi manevi büyük bir destekte bulunarak takımına sahip çıkmıştır. Bu sezon daha fazlasını yapacağına inanıyorum.

Termespor´a gönül vermiş maddi ve manevi desteği olan tüm kişileri, kurum ve kuruluşları da bu vesileyle bir kez daha tebrik ediyorum.? dedi.
Sabri Alemdar ise ?Şirketlerimizin ülke genelinde şantiyeleri bulunmakta her yerde ilçemizi gururla temsil eden kulübümüze destek olmak bizleri oldukça sevindirmektedir. Üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Ben, takımımızı yücelten Belediye Başkanı Şenol Kul ve Termespor Başkanı Hüseyin Kambur´u kutluyorum?dedi.

?Muhtarlar olarak üzerimize düşeni herzaman yapmaya hazırız.? diyen Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Dinç de ?İlçemiz, Termespor sayesinde 2 senede bir dinamik kazandı. Bunun devam etmesi gerekir.?şeklinde konuştu.
BU BAŞARI HEPİMİZİN

Spor Kulüplerinin başarısının destek gördükleri insanlara borçlu olduğunu söyleyen Hüseyin Kambur, ?Sabri Alemdar da bize destek veren herkes gibi bu basarının ortaklarından olmuştur. Kendisine iş ve hayatında başarılar diliyorum.? dedi.
Sohbet havasında geçen ziyaret birlikte çekilen fotoğrafın ardından sone erdi.