Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

SABRİ ARSLAN ADAY ADAYI

SABRİ ARSLAN ADAY ADAYI

İl Genel Meclis Üyesi Sabri Arslan Ak Parti Terme Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

11 Ekim 2013 Cuma günü Ak Parti İlçe binasında yönetim kurulunun huzurunda başkan Recep Ertan`a adaylık dilekçesini teslim etti.
İlçe Başkanı Ertan, bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sabri Arslan`a teşekkür ederek başarılar diledi.

Aday Adayı Sabri Arslan yaptığı basın açıklamasında, “İlçemizin yerel bazda en önemli hizmet makamı olan belediye başkanlığının zorluklarının bilincinde bir hizmet anlayışı ile bu göreve talibim.”dedi.
Arslan, ayrımcılık yapmadan, çıkar ve menfaat ilişkilerinden uzak her kesime aynı anlayışla hizmet edeceğini ve bir daha seçilmek için değil Termeyi hak ettiği yere bedeli ne olursa olsun getirmek için aday adayı olduğunu ifade etti.

Arslan ayrıca, tarımda, tarıma dayalı sanayisinde, turizmde, sağlık ve spora yatırım alanlarında kendini aşmış uluslar arası cazibe merkezine dönüşmüş bir termeyi inşa etmenin gayreti için olacağını söyledi.
Birlik ve beraberliğe, dayanışmaya en fazla ihtiyacımız olduğu bu günlerde kırmadan dökmeden centilmenlik içerisinde bir yarış için gayret göstereceğim. Bu anlayış içerisinde çalışmalarımı sürdüreceğim. Diğer aday adayı arkadaşlara da başarılar diliyorum. Terme’mize İlimize ve Ülkemize ve hepsinden önemlisi demokrasimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.