Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ŞAHİNLER MERMER YAZ FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR

ŞAHİNLER MERMER YAZ FUTBOL  TURNUVASI DEVAM EDİYOR

Şahinler Mermer’in desteği ile geleneksel hale gelen ‘Yaz Futbol Turnuvası’ grup maçları ile devam ediyor.

 Şahinler Mermer’in desteği ile geleneksel hale gelen ‘Yaz Futbol Turnuvası’ grup maçları ile devam ediyor.
Eski futbolculardan Emrah Çağlar ve Ahmet Çırak yönetiminde düzenlenen turnuvaya 23 takım katıldı. İlçe dışından katılan Çarşamba Semt-i Cumhuriyet Takımı ile Çaybaşı Aykın Makine takımları turnuvaya renk kattı. İlçe dışından iki takımın katılmasının, turnuva şartlarına uygun olduğu ifade edildi.
23 takım 6’şarlı 4 gruba ayrıldı. Ancak son grupta 5 takım bulunuyor. Grup maçları sonunda ilk dört sırayı alan takımlar, son 16 turunda oynamaya hak kazanmış olacaklar. Takımlar kadrolarında en çok 4 lisanslı futbolcuya yer verebilecektir. Grup maçları ve son 16 turu maçlarını, ilçemizin yetiştirdiği eski futbolculardan Emrah Çağlar, Yusuf Temürcü ve Adem Önem yönetecek. Yönetici Ahmet Çırak, “Yarı final ve final maçları için Samsun’dan hakem isteyeceğiz” dedi.
Turnuvaya 30 Haziran Cuma akşamı oynanan maçlarla devam edildi. Emrah Çağlar’ın yönettiği saat 20.00’de başlayan ilk maçta HİTEK Nakliyat ile MİLİÇ Havalandırma karşı karşıya geldi. Takımlar sahaya şu 7’li ile çıktılar:
HİTEK NAKLİYAT: 1. A. Emre Hamza, 2.Ali Küçük (Kap), 3.Murat Bayram, 4.Oktay Zorlu, 5.Nurullah Nas, 6.Yunus Emre Yavuz, 7.Abdulkadir Küçük
MİLİÇ HAVALANDIRMA: 1.Ali Yılmaz, 2.Ömer Uzun (Kap), 3.E.Rafet Çavuşoğlu, 4.Bedirhan Şahin, 5.Mehmet Akif Şahin, 6.Cumali Yılmaz, 7.Alparslan Şahin.
İlk yarıda Murat Bayram’ın kafa ile attığı golle Hitek Nakliyat 1-0 öne geçti. Bu gole Cumali Yılmaz ile cevap veren Miliç Havalandırma beraberliği sağladı: 1-1. Abdulkadir Küçük, ilk yarının sonucunu belirledi: 2-1.
İkinci yarının 20.dakikasında E. Rafet Çavuşoğlu uzaktan çektiği sert şutla beraberliği sağladıysa da Hitek Nakliyat, Yunus Emre Yavuz ve maçın son dakikasında Samet Irklı ile iki gol daha bularak maçtan 4-2 galip ayrıldı.

Akşamın ikinci maçında Dinç Elay ile Kayra Orman Ürünleri karşı karşıya geldiği maçta, Dinç Elay sahadan 6-2 galip ayrıldı. Üçüncü maçta ise Ucuzcu Market, Yiğit Mobilyaspor’u 10-5 mağlup etti.
01.07.2023 Cumartesi günü oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:
Cılar Mahallesi :4- Tuğra Alçı : 1
Kuzey İletişim : 6-Or Müzik : 2
Vodafone Lider : 10- TFK İzo Gün: 3
Semt-i Cumhuriyet: 4-Miliç Gençlik: 2
Köybucağı FK : 9- Anadolu Döner: 2
Maçlar; Elmalık Mahallesi’ndeki Baş Kapalı halı sahasında Pazartesi, Salı, Cuma ve Cumartesi günleri oynanıyor. İlk maçların başlama saati 20.00’dir.
27 Haziran 2023 itibariyle gol krallığı yarışmasındaki son durum:
1)İshak Özden (Gölyazıspor) 12 gol
2)Toprak Günaslan (Geçmiş FK) 11 gol
3)Abdulkadir Küçük (Hitek Nak.) 9 gol
Turnuva hakkında bilgi veren yöneticiler Emrah Çağlar ve Ahmet Çırak, “Amacımız hem spor yapmak hem de zamanımızı en iyi şekilde değerlendirmektir. Bu şekilde gençleri kötü alışkanlıklardan da uzak tutmuş oluyoruz. Turnuva aynı zamanda sosyal kaynaşmayı da sağlıyor. Şu ana kadar maçlarda kayda değer herhangi bir tatsızlık olmaması sevindirici bir durum. Maçlar genelde bol gollü geçiyor. Sporseverleri maçlarımıza davet ediyoruz. Bu arada sahasını bize tahsis ederek bir sosyal sorumluluk örneği gösteren Ercan Baş’a ve turnuvanın destekçisi Şahinler Mermer’e teşekkür ederiz” dediler.