Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

SAKARLI, ÇAĞLAYAN VE GÖKÇEAĞAÇ'TA SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

SAKARLI, ÇAĞLAYAN VE GÖKÇEAĞAÇ

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Sakarlı, Çağlayan ve Gökçeağaç mahalle-rinde özellikle yağış dönemlerinde yaşanan uzun süreli su kesintilerinin sona erdiğini müjdeledi.

 Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık ile birlikte şehirde tamamlanan ve yürütülen içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve diğer altyapı çalışmaları hakkında istişarede bulunarak, saha çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmalar hakkında bilgi Başkan Kılıç, "Sakarlı, Çağlayan ve Gökçeağaç mahallerinde özellikle yağış dönemlerinde yaşanan uzun süreli su kesintilerinin çözümü için SASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekiplerince  Sakarlı arıtma tesisine Çağlayan deresinden yeni bir ilave su alma yapısı ve 1000 metre isale hattı yaparak bölgede yaşanan uzun süreli su kesintilerini çözüme kavuştu. 
Ayrıca ilçe genelinde alt yapı çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız  Mustafa Demir'e ve SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık'a ilçemize yapılan hizmetler için teşekkür ederiz." dedi.