Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

?SAL LİGİNİ SALLAMAYA GELİYORUZ´

?SAL LİGİNİ SALLAMAYA GELİYORUZ´

Termespor yönetim kurulu toplantısı Terme Abdullah Aslan stadında Hüseyin Kambur´un başkanlığında yapıldı.


Geniş katılımlı geçen toplantıda Termesporun transfer çalışmaları, kamp, sezon açılışı, hedefler, reklam ve sponsorluk konuları görüşerek her konuda Termespor´un menfaatleri doğrultusunda kararlar alındı.
Toplantı sonrası gazetemize açıklama yapan Termespor 2. Başkanı Müslüm Çamuroğlu, ?İlk önce Terme de Termesporun hak ettiği sevgi ve değeri kazanmasını sağlayıp koymuş olduğumuz hedeflerin gerçekleşmesi için çalışacağız.
Hedefi olmayan bir Termespor düşünülemez. Geçen sene son anda kaçan Sal ligi şampiyonluğunu bu sene işi sıkı tutup ligden lider çıkıp ilk hedefimizi gerçekleştireceğiz.

BU SENE BAŞKA BİR TERMESPOR OLACAK
Sezonu erken açıp 15 Ağustosta top başı yapacağız. 1 eylül de sezon açılışını tüm Termeliler ile birlikte Termespor´umuza yakışır bir biçimde yapıp Takımımızı kampa alacağız.
O Sene Bu sene değil Her zaman Termespor SAL Ligini Sallamaya geliyoruz. Termenin potansiyelinin farkına varma vakti geldi Termespor olarak bu gücün her şeyin üstünde olduğunun bilincindeyiz. Termespor Termenin ak yüzüdür bu yüzü hep birlikte güldürmeye devam edeceğiz. Tüm taraflı tarafsız herkesi bizleri izlemeye davet ediyoruz.? dedi.