Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ŞAMPİYON KAPTAN PLAYSTATİON

ŞAMPİYON KAPTAN PLAYSTATİON

Terme’de ikincisi düzenlenen Salim Demirci Kış Futbol Turnuvası şampiyonu Kaptan Playstation oldu.

 Terme’de ikincisi düzenlenen Salim Demirci Kış Futbol Turnuvası şampiyonu Kaptan Playstation oldu. 
16 takımın katılımı ile gerçekleştirilen futbol turnuvası final maçında Pazar Lokantası ile karşı karşıya gelen Kaptan Playstation maçın ilk dakikalarında sol beki Bahadır Güngör’ün golüyle 1-0 öne geçerken kaptan Özkan durumu 1-1'e getirdi.  
İlk yarının sonunda kaptan İlkerle 2-1 öne geçilerek ilk yarı bu skorla sona erdi.  
Maçın ikinci devresinde Pazar Lokantası Denize skoru 2-2 yaptı. Kaptan buna ilkerle cevap vererek maçı 3-2 yaptı ve Kış Futbol turnuvasının şampiyonu Kaptan Playstation oldu . 
Oynanan Futbol Turnuvası sonuçlarına göre; 1. Kaptan Playstation, 2. Pazar lokantası, 3. ise Sado Döner oldu. 
Turnuvanın gol kralı Vodafone Lider takımdan 14 golle Salih Ateş olurken en iyi kaleci ödülünün sahibi ise Pazar Lokantası kalecisi Muhammet Bakar seçildi. 
AK Parti Belediye Aday Adayı Şenol Kul, Gelecek Partisi İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Bilal Aslan, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Karpuzoğlu, Terme İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe protokolde yer alarak turnuvanın final maçını yakından takip ettiler.  
AE spor kurucuları ve turnuva organizatörleri Ahmet Çırak, Emrah Çağlar ve Topkaraoğlu İnşaat, “Ana sponsorluğunda 30 yaş üstü futbol turnuvası olarak bu tarz organizasyonlara devam edeceğiz. Bu turnuvada desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.
Hbr: Berkan KARAPIÇAK