Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SAMSUN İÇİN OKUMA VAKTİ

SAMSUN İÇİN OKUMA VAKTİ

Samsun Valisi Osman Kaymak öncülüğünde kitap okuma alışkanlığının artması için başlatılan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ?Samsun Okuyor´ Samsun İçin Okuma vakti projesi kapsamında başlayan okuma etkinliğine bir çok il ve ilçelerden dest

Samsun Valisi Osman Kaymak öncülüğünde kitap okuma alışkanlığının artması için başlatılan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ?Samsun Okuyor´ Samsun İçin Okuma vakti projesi kapsamında başlayan okuma etkinliğine bir çok il ve ilçelerden desteklendi.
Binlerce öğrencinin vermiş olduğu desteğe Terme Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri de katılım göstererek destekledi.
Düzenlenen etkinlik kapsamında 26 Şubat Pazartesi günü Terme Belediye Hanımlar Lokalinde bir gurup öğrenci ile Termeli hanımlar bir arada kitap okuma fırsatı buldu.
Aynı zamanda Terme Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri okulun konferans salonu, atölyesi ve sınıflarda kitap okuma etkinliğini gerçekleştirildi.