Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

SAMSUN TARIM A.Ş.ÜRETiCiNiN KAZANCINI iKi KAT ARTTIRACAK

SAMSUN TARIM A.Ş.ÜRETiCiNiN  KAZANCINI iKi KAT ARTTIRACAK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, kurulacak olan Samsun Tarım A.Ş´nin üretimden pazarlama ve satışa kadar faaliyet göstereceğini açıklayarak, "Tarım A.Ş ile üreticilerimizin kazancı iki kat artacak" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Tarım A.Ş´nin detayları ile ilgili verdiği bilgide, tarım ihracatını arttırmak, üreticinin kazancını yükseltmek için Tarım A.Ş´yi kuracaklarını açıkladı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Şahin, kurulacak olan Tarım A.Ş´nin tarım şehri Samsun için çok önemli bir proje olacağını söyledi. Başkan Zihni Şahin yaptığı açıklamada? Samsun Tarım A.Ş ile çiftçimizin yüzünü daha çok güldüreceğiz. Hedemiz verim ve kazancı artırmaktır. Bu anlamda çalışmalara katkı vereceğiz.? dedi.

ÜRETİM VE ÇİFTÇİLERİMİZİN
KAZANCI İKİ KATINA ÇIKACAK
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra´da ki program sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?Samsunumuz Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü ovaları, Yeşilırmak ve Kızılırmak ile bereketli topraklardır. Çiftçilerimiz çalışkandır. Ziraat, ticaret odalarımız, borsalarımız ile büyük emekler harcanıyor. İl ve ilçe tarım müdürlüklerimiz, Üniversitemiz, akademisyenlerimiz önemli çalışmalar yapmaktadır. Büyükşehir Belediyemizin kırsal kalkınma Daire başkanlığı her zaman önemli çalışmalar yaptı. Milletvekilimiz ve büyükşehir eski belediye başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey üretime, tarıma önemli destekler verdi. Bizde bunu devam ettiriyoruz. Hükümetimiz sulama kanalları ve teşvikler ile çiftçimizin yanında oldu. İl başkanımız, genel başkan yardımcımız, eski bakanlarımız, milletvekillerimiz her zaman çiftçimiz için gayretler verdi. Kısacası Samsunumuzun tarımı, hayvancılığı ve balıkçılığının gelişmesi için büyük katkılar sağlandı. İşadamlarımız öncülük etti. Şimdi Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak biz bu çalışmalara yeni bir katkı sağlamak istiyoruz. Bunun için Samsun Tarım A.Ş kurma hazırlıklarını başlattık. Samsunumuza, çiftçilerimize hayırlı olsun. Samsun Tarım A.Ş Üretimden pazarlama ve satışa kadar faaliyet içerisinde olacak. Hedemiz üretimin ve çiftçilerimizin kazancının en az iki katına çıkmasına katkı yapmaktır. Tarım ihracatımızı artırmaktır.?

HER ŞEY SAMSUN İÇİN
?Biz Samsun için hedeerimizi ortaya koyarken daha çok yatırım, daha çok üretim ve daha çok istihdam anlayışımızı ifade ettik.? diyen Başkan Zihni Şahin sözlerini şu şekilde tamamladı; ? Tarım potansiyellerimiz nedeniyle Samsunumuzun Tarım şehri, Turizm potansiyellerimiz için Turizm şehri, sanayi şehri, kültür ve sanat şehri gibi önemli değerlerini ortaya koyduk.?dedi. Hbr: SamsunKent