Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

SAMSUN TSO´DAN İSTİŞARE TOPLANTISI

SAMSUN TSO´DAN İSTİŞARE TOPLANTISI

Samsun ili Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Samsun ili Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Samsun ili ve ilçeleri Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterlerin katıldığı toplantıda, bölgenin öncelikli sorunları görüşülerek çözüm yolları istişare edildi.
Toplantıda konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, katılımlarından dolayı Oda ve Borsa Başkanlarına teşekkür ederek, ?Oda ve Borsa Başkanları olarak, zorlu ve yorucu bir seçim sürecinden geçtik. Seçimlerin siz saygıdeğer Başkanlarımıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Görevlerine yeni gelen arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Öncelikle, TOBB Genel Kurulu´nda şahsıma göstermiş olduğunuz destekten ötürü ve ayrıca birlik ve beraberlikten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Temsil ettiğimiz makamların öneminin hepimiz idraki içerisindeyiz. Bunun içindir ki; bölgemizde birlik ve beraberlik içerisinde hareket edebilmeyi, ortak tavır belirlemeyi, ortak projelerle bölgemizi ve ilimizi güçlendirmeyi her zaman kendimize görev saydık. Bu kaynaşma ve kucaklaşmayı çok önemsiyoruz. Burada sağladığımız kaynaşma Türkiye´nin de her tarafında örnek gösteriliyor ve bundan da sizler adına her zaman gurur duyuyorum? dedi.
Toplantıya, Terme Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi ve Genel Sekreter Fatma Malkoç Avcı katılım sağladı.